neno borstkolf

Neno is een jong merk uit Polen dat samen met lactatiekundigen, kraamverzorgenden en artsen mooie, gebruiksvriendelijke én betaalbare producten ontwikkelt zoals borstkolven en babymonitors. In korte tijd is het label Neno uitgegroeid tot de marktleider in borstkolven in Polen en ze hebben ook grote ambities in West-Europa.

Neno borstkolven collectie

Neno borstkolven onderscheiden zich door een mooi design én gebruiksgemak. De kolven kunnen direct uit de doos worden gebruikt, want ze zijn al opgeladen. Alle borstkolven zijn draadloos en voorzien van een batterij die ongeveer 2 uur werkt. De borstkolven worden compleet geleverd met flesje(s), speen en borstschild. Neno Camino en Perfetto worden geleverd in een mooie geschenkdoos met fluwelen opbergtas.

Kolf Neno Bella

Enkele en dubbele elektrische borstkolf. Voor de melkexpressie-modus worden de melkklieren eerst gestimuleerd voor een betere stroming van de moedermelk.

Neno Uno enkele kolf

Neno Uno elektrische borstkolf heeft 6 stimulatie en 9 melkexpressie settings.

Enkel kolven met Neno Perfetto

Enkele elektrische borstkolf. Waterbestendige borstkolf die beschermt tegen vocht, dus ook te gebruiken voor ontspannen kolven in bad en onder de douche!

Neno Camino

Snoerloze dubbele 3-fase elektronische borstkolf.

neno bella kolf

Neno Bella

neno perfetto kolf

Neno Perfetto

neno uno kolf

Neno Uno

neno camino kolf

Neno Camino

Neno babyfoons Avante en Lui

Een camera waarmee je je baby kunt zien en zelfs met je kindje kunt praten dat is bijna niet meer weg te denken. De Neno babymonitors werken via WIFI op de smartphone. Zo kunnen ouders overal contact hebben met hun baby, waar ook ter wereld via de Tuya smart app. Met een speciale nachtmodus.

Zie meer op nenobaby.eu

Bekijk meer nieuwe babyspullen

neno babyfoon