fenss traphek

fenss design traphekken en bedhekken is onderdeel van het solide familiebedrijf A3 Baby & Kids dat 35 jaar geleden werd gestart door een jonge moeder van ‘two-under-three’. Sindsdien zijn deze traphekken en bedhekken niet meer weg te denken uit huishoudens met jonge kinderen.

Mama Adri ontwikkelt eigen babyproduct

In 1985 was Adri Noteboom een jonge moeder van twee kleine kinderen en stond bekend om haar warme karakter en een druk sociaal leven. Tijdens haar uitjes miste ze een handige inklapbare kinderstoel voor haar kindjes. En dus stroopte Adri haar mouwen op, ontwikkelde een praktisch exemplaar en nam deze voor haar eigen kinderen in gebruik.

Stoelendans voor opvouwbare kinderstoel

Al snel wilden meer moeders zo’n exemplaar in huis hebben. Adri schreef zich in als A3 Baby & Kids en verhoogde de productie om de toenemende vraag aan te kunnen. Al snel dienden zich iconische partijen aan als Vroom & Dreesman die fan waren van deze stoel. Voor de jaren 80 was het best een bijzonder fenomeen: een vrouw, moeder van een jong gezin, aan het roer van een bedrijf. Dat vond ook De Telegraaf, die in 1987 een artikel over haar schreef.

Veiligheid voorop bij ontwikkeling traphek

Vanaf dat moment kwam alles in een stroomversnelling. Adri ontwikkelde traphek SafetyDoor; één van de eerste traphekken die echte veiligheid boden aan baby’s en peuters op verkenningstocht. Net als Jacolientje; het peutertje van toen, inmiddels zelf moeder van een kleintje, en het doorontwikkelde traphek dat ze zelf installeerde. Met regelmaat denken kinderen, familie en collega’s met bewondering terug aan die bijzondere vrouw die het familiebedrijf A3 Baby & Kids oprichtte.

fenss: kindveilige en stijlvolle traphekken en bedhekken

fenss is een van de nieuwe zelfstandige merken van A3 waaronder de bedhekken en SafetyDoor traphekken vallen. fenss ondersteunt jonge ouders in het creëren van een stijlvolle, kindveilige omgeving. De design bedhekken en traphekken zijn als beste getest door de consumentenbond*, voldoen aan het keurmerk voor Europese veiligheid en gaan nog een stuk verder dan is vereist. Gewoon omdat A3 ouders graag extra veiligheid wil bieden.  *geldt voor type SafetyDoor ’18.

In loving memory ♥ Adri Noteboom
Voor meer informatie b2b.a3babykids.com

Bekijk meer nieuwe babyspullen

fenss traphek
bedhek fenss
Traphek jaren 80 A3

Peuter Jacolien in de jaren 80 veilig achter het fenss traphek zoals we die nu kennen.

Traphek fenss 2023

Jacolien nu, met haar moeder en 2 kinderen, tevens achter traphek fenss.