kinderrugtassen fresk

Huppelend met plezier naar school, zwemles of een logeerpartijtje? Geen probleem met de nieuwe Back to School kindertassen collectie van FRESK. De collectie nodigt kinderen van klein tot groot uit om de wereld te verkennen. De kindertassen bieden voldoende vakken voor zwem- of sportkleding, schoolboeken of tussendoortje en dan is er ook nog voldoende plek voor eigen frutsels en spulletjes! Daarmee wordt een FRESK tas de lieveling van ieder kind.

Stijlvol en duurzaam met de FRESK Back to School collectie

De Back to School tassencollectie van FRESK is perfect voor stijlvolle uitjes, om naar de zwemles te gaan of straks weer op school te beginnen. Van rugzak tot weekendtas: alle kindertassen zijn allemaal uitgevoerd in de kenmerkende FRESK dessins: van de populaire Fresk walvissen print tot de nieuwste Lion print! De FRESK Back to School tassen zijn ook duurzaam: alle tassen zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Kinderrugzakken, boekentassen en weekendtassen van FRESK

Voor elke activiteit heeft FRESK wel een kindertas: er zijn grote en kleine rugzakjes, een boekentas, zwemtas, grote en kleine weekendtassen, een etui, thermosfles en een portemonnee.

Meer informatie vind je op de site van fresk.nl

Bekijk meer nieuwe baby- en kinderproducten

kindertassen fresk
kindertassen fresk
kindertassen fresk
kindertassen fresk