frigg fopspenen

De naam van het nieuwe fopspenenlabel FRIGG is afkomstig uit de Noorse mythologie. FRIGG is de godin van het moederschap, de vruchtbaarheid en liefde. Daarnaast staat ze bekend om haar vooruitziendheid en wijsheid. Als liefhebbende, verzorgende kracht koestert ze haar kinderen en wil ze koste wat het kost beschermen.

Strakke design fopspeen

Deze verhalen gecombineerd met Scandinavisch design was de inspiratiebron voor de geboorte van de Deense fopspenenlijn FRIGG. Alle FRIGG fopspenen zijn ontworpen met veiligheid en schoonheid in het achterhoofd en bedoeld om de gezondheid en het welzijn van baby’s te bevorderen. Met strakke designs, warme kleuren en niet-giftige materialen brengt FRIGG rust en schoonheid in het opgroeiende gezin.

FRIGG fopspeen heeft een uniek naar buiten gebogen schild

FRIGG fopspenen zijn gemaakt van topkwaliteit silicone en natuurrubber. Maar ook het design is uniek. De spenen hebben een naar buiten gebogen schild met 2 gaatjes zodat de speen minimaal contact heeft met de tere babyhuid. Dit zorgt voor een betere hygiëne en minimale kans op allergische reacties. Dit maakt FRIGG een geliefde fopspeen voor baby’s en hun ouders.

3 categorieën FRIGG fopspenen

Er zijn 3 categorieën FRIGG fopspenen. De Classic spenen hebben een minimalistisch ontwerp, de Daisy spenen hebben een opvallende geschulpte bloemenrand. De Color fopspenen van FRIGG zijn verkrijgbaar in een reeks van regenboogkleuren variërend van baked clay, honeygold, mineral green tot ocean blue. Alle fopspenen zijn leverbaar in een medical grade silicone met unieke kleur en een natuurrubberen (latex) variant. Ouders kunnen kiezen uit 2 maten: voor baby’s van 0 tot 6 maanden en 6 tot 18 maanden. De FRIGG fopspenen kunnen los maar ook als duopak worden verkocht; per 2 stuks verpakt in een mooie kleurencombinatie.

Nog meer plussen voor de FRIGG fopspeen

Naast het unieke ontwerp zijn er nog meer redenen om te kiezen voor FRIGG fopspenen:

  1. FRIGG fopspenen worden gemaakt in Denemarken en voldoen aan de strenge EN1400 + A2 test.
  2. Veiligheid voor alles: elke FRIGG fopspeen wordt geproduceerd met een rek- en vacuümtest.
  3. Voor ieder wat wils: FRIGG wordt geproduceerd in zowel silicone als latex.
  4. FRIGG fopspenen zijn verkrijgbaar in een enorme verscheidenheid van prachtige kleuren.

Meer informatie vind je op: frigg.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

frigg fopspenen
frigg fopspenen
frigg fopspenen
frigg fopspenen