Trade Mart Brussels Kids World Days

Nog even en de nieuwe Kids World Days gaan weer van start! Een must voor iedereen die op zoek is naar bijzondere merken en producten. Van 8 tot en met 10 oktober a.s. opent Trade Mart Brussels haar deuren voor de Kids World Days, speciaal georganiseerd voor iedereen die te maken heeft met baby- en kinderproducten. Hier kunt u rekenen op veel gastvrijheid van exposanten en gastexposanten in een inspirerende en eigentijdse ambiance.

Nieuwste collecties bij Kids World Days in Brussel

In alle goed verzorgde showrooms vindt u de allernieuwste collecties babyartikelen, speelgoed, baby- en kinderkleding en natuurlijk ontbreken leuke accessoires voor de baby- en kinderkamer niet.

Goodiebag voor bezoekers

Maar er is meer. Tijdens uw bezoek ontvangt u een toffe Trade Mart Brussels goodiebag waar verschillende leveranciers leuke verrassingen instoppen bij een bezoek aan hun showroom!
‘s Middags kunt u rekenen op een lekkere lunch, ook helemaal gratis. Ook vloggers en bloggers worden van harte uitgenodigd en gastvrij ontvangen in de press room.

Naast de Belgische winkeliers worden ook de Nederlandse winkeliers van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan de Kids World Days.