boon babyvoeding

Boon PULP knijplepeltje

Met sommige knijplepeltjes wordt het voeden vaak een rommeltje. Maar het  kauwvriendelijke lepeltje PULP van Boon bevat aan de binnenzijde een stamvormige basis die ervoor zorgt dat voedsel bij het bijten vlotjes wordt uitgeknepen. Het voedsel wordt via kleine gaatjes bovenaan in de lepel naar buiten geduwd. Maar het is ook een bijtring die kan ook worden gevuld met (ijs)koude voeding voor baby’s die tandjes krijgen. Het kleine handvat past goed in de kinderknuistjes en als kinderen niet meer zonder kunnen: PULP kan ook aan een fopspeenkoord worden vastgemaakt.

Boon TRIPOD doseerdoosje

Met het handige doseerdoosje TRIPOD kunnen ouders zonder problemen flesjes vullen zonder te morsen. Het werkt als volgt: draai het brede dekseltje bovenaan open en vul het doosje met melkpoeder. Plaats één van de drie pootjes in het flesje en het melkpoeder loopt zonder morsen in het flesje.

Boon GRASS/LAWN afdruiprekje voor babyflesjes in het wit

Dit trendy afdruiprekje is nu ook in het wit verkrijgbaar! Alle items rusten in het gras terwijl het water in het onderliggende opvangbakje druipt. Ideaal om voedingsflessen, fopspenen etc. van verschillende vormen en maten te laten drogen. Alle onderdelen blijven netjes rechtop staan terwijl het water in het bakje druppelt. Dit originele design misstaat niet in een moderne keuken!

Boon TWIG in antraciet

Om meer ruimte te maken op het GRASS of LAWN afdruiprekje is TWIG de oplossing. Het gebruik is eenvoudig: plaats TWIG in het midden van je rekje en gebruik deze om kleine afgewassen spullen zoals flesringen en spenen aan te hangen. De ruimte onderaan is dan vrij voor het drogen van grotere items. Nu ook verkrijgbaar in antraciet.

Boon FORB+ met zeepdispenser

Flessenborstel FORB+ is nu uitgerust met een ingebouwde dispenser voor vloeibare zeep. Deze trendy flessenborstel heeft zachte siliconen blaadjes waarmee flesjes zonder krassen gereinigd kunnen worden. Met het puntige uiteinde kunnen in een handomdraai kleine openingen worden gereinigd. FORB+ wordt geleverd met handig vaasje.

Alle deze Boon items zijn BPA vrij en eenvoudig schoon te maken!

babimex.be

boon lawn
tripod doseerdoosje melkpoeder
Pulp knijplepel boon