Bo jungle bad

B-Luxury Grooming Set

Dit superhandige verzorgingstasje mag eigenlijk niet op de commode ontbreken. Er zitten maar liefst 15 artikelen in om de baby te verzorgen zoals nagelvijltjes, een nagelschaartje, nagelknipper, tandenborstel en vingertandenborsteltje, kam en een zachte borstel, pipetje voor vloeibare medicatie, digitale flexibele thermometer,  badthermometer en een neuspeertje. Baby’s toilettas biedt daarnaast nog voldoende ruimte voor zijn of haar badschuim, shampoo en crèmes. De toilettas kan handig aan het haakje worden opgehangen, ideaal voor kleine ruimtes, op vakantie of een logeerpartij!

B-Bathcape Ecological Sponge

Deze nieuwe, royale badcapes zijn zacht, absorberen goed en zijn gemaakt van 100% organisch katoen. In de capuchon met grappige oortjes blijft baby’s hoofdje lekker warm na bad- of douchebeurt. Verkrijgbaar in drie kleuren.

B-Bath Seat Grey/White

Dit badzitje zorgt voor extra veel waterplezier! Met vier krachtige zuignappen zet je hem stabiel en veilig vast in het bad of doucheruimte. De hoge rug- en armsteun zorgen voor optimale ondersteuning. Er zitten drie speelgoedjes aan de voorzijde en het zitje kan eenvoudig worden geopend om kindjes gemakkelijk in en uit te nemen.

B-Bath Bear

Dit ergonomisch en modern gevormde babybadje is met veel oog voor detail ontworpen. Zoals de berenoren aan het boveneinde dat gelijk als handvat dient, de aftapdop in de vorm van een berenhoofd waardoor het water kan weglopen, en het afneembare zeepbakje van milieuvriendelijke siliconen. Voor pasgeboren en kleine baby’s is er een badverkleiner met zuignappen. Verkrijgbaar in grey, pink and blue, er is ook een bijpassende badstandaard.

Meer informatie op: chamo.be
Bekijk meer hippe babyspullen

bo jungle grooming set
Bo jungle grooming set
Bo jungle badcape
Bo jungle badzitje
bo jungle bad