Bamboo babymatras ABZ

ABZ is een belangrijke baby- en kindermatrassenfabrikant. Ze produceert al hun matrassen zelf en hebben een groot assortiment. Er wordt voortdurend gelet op het gebruik van kindvriendelijke materialen met de nodige keuringen en certificaten. ABZ draagt mens en natuur hoog in het vaandel, en ontwikkelde het nieuwe Hé Bamboo Nature Harmony matras.

Waarom een Hé Bamboo Nature Harmony babymatras?

In deze veranderende wereld groeit het belang van een groenere planeet. Collectieve inspanning is nodig om het menselijk gebruik van natuurlijke bronnen binnen houdbare limieten te houden. ABZ draagt zijn steentje bij door de ontwikkeling van de Hé Bamboo Nature Harmony matras. Dit baby- en kindermatras bestaat uit een natuurvriendelijke hoes én kern.

Bamboevezels in het kindermatras

De Hé Bamboo Nature Harmony matras van ABZ bestaat uit bamboevezels die schimmels en schadelijke bacteriën voorkomen en verdrijven. Daarnaast hebben deze vezels een sterk absorberende gaatjesstructuur, waardoor zweet sneller verdampt. De microscopisch kleine gaatjes hebben een ademend effect. Dit zorgt ervoor dat de matras warmer aanvoelt bij koud weer en frisser bij warm weer. Bamboe stelt minimale eisen aan de grond, heeft weinig water nodig (regenwater is voldoende) en bij de groei ervan zijn insecticiden, pesticiden en kunstmest overbodig. Bamboeviscose is 100% biologisch afbreekbaar. Kiezen voor bamboe betekent dus kiezen voor een beter leefmilieu. Bamboe wordt in een snel tempo het milieuvriendelijkste en meest anti-allergische materiaal van de 21ste eeuw.

De natuurlijk ademende matras

De kern van de Hé Bamboo matras bestaat uit Naturalis, een schuim waarbij een deel van het fossiele materiaal vervangen wordt door natuurlijke rinicus olie. Rinicus is volledig biologisch afbreekbaar. Het veerkrachtig koudschuim van 40 kg/m3 zorgt voor een correcte ergonomische ondersteuning.
De hoes uit bamboe textiel die met een speciale 3D techniek gebreid wordt, verfrist uitstekend waardoor de matras bijzonder goed ademt en ventileert. Deze natuurlijke belevenis wordt maximaal ondersteund door de 3D hoog ventilerende matrasboord. Mede dankzij deze eigenschappen en de antibacteriële werking krijgen vieze geurtjes en schimmelvorming geen kans. De hoes is afneembaar en wasbaar op 60°C.

Alle onderdelen van de Hé Bamboo matras voldoen aan de Ökotex 100 klasse 1 normering: ‘gecertificeerd vrij van schadelijke stoffen, bestemd voor baby’s en kinderen’.

abzzz.be

Bamboo babymatras ABZ