bo jungle kinderstoel en schommel

Actief aan de tafel met je gezin, liever een dutje doen of rustig schommelen met een muziekje? Dat kan allemaal met de nieuwe Bo Jungle hoge kinderstoel en swing.

B Swinging High Chair van Bo Jungle

De B Swinging High Chair is namelijk een hoge kinderstoel en een schommel in een. Een losse kinderstoel en schommel nemen veel plaats in, maar met deze B Swinging High Chair hoef je alleen deze multifunctionele kinderstoel aan te schaffen om alles in huis te hebben en ben je klaar. Dat maakt deze alleskunner ook ideaal voor als je een kleine huiskamer hebt. Er zitten maar liefst 6 hoogtestanden op deze kinderstoel. Ook de rugleuning kent 4 posities: van actieve zit tot ligstand voor een slaapje. Is het tijd voor je baby’s hapje, dan klik je snel en eenvoudig het tablet op de stoel. Kindjes zitten altijd comfortabel en hebben genoeg bewegingsruimte. De hellingsgraad van de beensteun is aan te passen in 4 posities en ook de voetensteun kan eenvoudig in 3 posities worden vastgezet, zo groeit de stoel met je kindje mee. Wordt de stoel niet gebruikt, dan vouw je deze snel en compact op.

Van kinderstoel naar schommelstoel

Is het tijd voor een rustig momentje of een dutje dan kun je deze kinderstoel naar schommelstand zetten. Er zijn 8 schommelsnelheden, 12 melodieën en natuurgeluiden die je met een timer kunnen instellen. De muziekjes kunnen op de stoel zelf of via een handige app vanaf de smartphone worden bediend. De stoel werkt op batterijen of op netstroomadapter. Met de USB- connector kunnen zelfgekozen muziekjes worden afgespeeld. Deze kinderstoel is verkrijgbaar in wit met woodlook en past daarmee in ieder interieur!

B-Dinner Chair Wheely functionele kinderstoel

Ben je op zoek naar een compacte en functionele kinderstoel? Dan is de Bo Jungle B-Dinner Chair Wheely ideaal. Hij biedt alles wat een moderne kinderstoel nodig heeft. Hij is uitgevoerd met een licht aluminium frame en heeft een in 3 standen verstelbare rug- en voetensteun. De zitting kan in 7 verschillende hoogtes worden versteld, van salontafelhoogte tot eetkamerhoogte. Je kindje zit veilig in het 5-punts veiligheidsharnasje. Je rolt de stoel makkelijk naar een andere plek, maar de achterwielen kunnen ook worden vastgezet. Het dienblad is afneembaar, makkelijk te reinigen en kent 3 posities. De luxe PU lederen stoelhoes maakt het strakke ontwerp van deze B-Dinner Chair Wheely helemaal af. Je kunt deze stoel aanschaffen in grijs, roze en blauw.

Voor meer informatie: bojungle.eu
Bekijk meer nieuwe babyspullen

bo jungle kinderstoel en schommel
bo jungle kinderstoel en schommel
bo jungle kinderstoel en schommel