Horigen borstkolf

Op de site lezen we enthousiaste reviews van gebruikers over de werking van Horigen borstkolven met 3D borstschilden. Voor enkel, dubbelzijdig of draagbaar kolven heeft Horigen de perfecte kolf voor jou voor een betaalbare prijs.

De voordelen van Horigen siliconen 3D borstschilden

Eén van de belangrijkste onderdelen van Horigen borstkolven is de 3D-kolfset! Wat houdt 3D kolven in? Comfortabele, siliconen schilden en tunnels omhullen tepel en tepelhof van de moeder. Met zachte druk, vacuüm en massage is het mogelijk voldoende moedermelk te kolven op al die momenten dat je niet samen met je baby kunt zijn voor live voedingen.

  • Silicone is een betere warmtegeleider dan polypropyleen en neemt veel sneller de temperatuur van de huid over dan hard plastic. Je kunt door deze temperatuur toename méér melk kolven. Wanneer de tepel 1°C warmer is, kan er 10ml meer melk worden afgekolfd. [1]
  • Met siliconen 3D schilden van Horigen die vacuüm en druk op de overgang van tepel naar tepelhof geven kan 14% meer melk en 25% meer vetten worden gekolfd dan met schilden die alleen met vacuüm werken.[2]

Voor dubbelzijdig elektrisch kolven: Horigen Elody

Horigen Elody is een dubbelzijdige elektrische borstkolf met 4 kolfprogramma’s. De Horigen kolf kan zowel in vacuüm (kracht) als in ritme (het aantal cycli per minuut) per borst aan worden gepast. En dat is handig als de ene borst nét iets meer of minder stimulatie nodig heeft of om moedermelk net wat sneller te laten lopen. Blijft de melkproductie een beetje achter? Dan helpt het Horigen Elody powerpumping / clusterkolf programma je zeker op weg. En met de geheugenfunctie hoef je als moeder niet steeds je favoriete manier van kolven in te stellen.

  • De stimulatiefase masseert de tepel en tepelhof om de toeschietreflex te stimuleren; 9 vacuümniveau’s en 3 cycliniveau’s.
  • De afkolffase simuleert het zuigpatroon van de baby gedurende constante melkstroom; 9 vacuümniveau’s en 3 cycliniveau’s.
  • De 2-in-1 fase (5 x stimulatie en 5 x expressie) simuleert het zuigpatroon van baby wanneer de borst leger is; 9 vacuümniveau’s en 3 cycliniveau’s.
  • Powerpumping fase om melkproductie op te hogen: herhaling van 3 minuten stimulatie en 7 minuten afkolven. 9 vacuümniveau’s en 3 cycliniveau’s.

Naast deze 4 kolfprogramma’s krijg je de dubbelzijdige Horigen Elody borstkolf geleverd met 3D compressie kolfsets met flesadapters voor brede en smalle flessen. Horigen Elody heeft een gesloten systeem, het werkt met LED-scherm display, oplaadbare accu, pauzeknop, geheugenfunctie en is vrij van BPA en hormoon verstorende stoffen.

Voor enkelzijdig elektrisch kolven: Grace

Met de enkelzijdige, elektrische Horigen kolf Grace kun je als moeder 3D kolven. Dat houdt in dat het zachte siliconen schild zich tijdens het kolven naar de tepel en tepelhof vormt zoals een baby aan de borst drinkt. Met zachte druk, vacuüm en massage kan op een ontspannen manier worden gekolfd. Met het 2 fasen systeem schakelen moeders makkelijk over van toeschietreflex opwekken naar de afkolfmodus. In beide modi kan het vacuüm van deze Horigen kolf naar wens in 9 stappen worden aangepast via het touchscreen. Het LED-scherm laat je zien hoe lang er gekolfd is en in welke modus.

Heb je geen toegang tot netstroom? Kolf Grace van Horigen heeft een ingebouwde oplaadbare lithium batterij waarmee je 1 1/2 uur draadloos kunt kolven. De kolf wordt geleverd met een adapter zodat flessen met brede en smalle hals eronder kunnen worden geplaatst. En met een Y connector kun je kolf Grace ombouwen naar een dubbelzijdige kolf. Ook is de 107PP kolfset om te bouwen naar een handkolf met een los aan te schaffen handgreep. Kolf Grace heeft een gesloten systeem.

Draagbaar en draadloos: Horigen Wearable InBra

Om in te spelen op de toenemende vraag naar draagbare kolven introduceert Horigen de Wearable InBra kolf. Deze 3 fase borstkolf heeft een stimulatie modus, een kolfmodus en een 2-in-1 combinatie modus. De kolf wordt geleverd met zacht siliconen 25 mm schild, 2 verkleiners in maat 21 mm en 17 mm en een BH-band verlengstuk om comfortabel te kolven.

Deze Horigen kolf werkt met 3 afkolffasen, na twee minuten schakelt de kolf automatisch over naar de afkolffase. Je kunt via de druppeltoets ook zelf overschakelen of wisselen tussen stimulatie en expressie. De motor onthoudt gedurende een kolfsessie wat de laatstgekozen instelling is. In de stimulatiefase kan het vacuüm van de kolf in 9 stappen worden verhoogd of verlaagd. Via het LED-display kunnen moeders de status van het kolven volgen waaronder het gekozen niveau. De afkolfmodus heeft 9 vacuüminstellingen. Met de ingebouwde oplaadbare batterij is het mogelijk 4 keer 30 minuten te kolven. Deze Horigen kolf heeft een gesloten systeem en is vrij van BPA- en hormoon verstorende stoffen.

Meer weten? Kijk voor meer informatie op horigenborstkolf.nl

[1]. Gardner H, Lai CT, Ward LC, Geddes DT. Thermal physiology of the lactating nipple influences the removal of human milk. Sci Rep. 2019 Aug 14;9(1):11854. doi: 10.1038/s41598-019-48358-z. PMID: 31413333; PMCID: PMC6694124.[2].  Alekseev NP, Ilyin VI, Uleziko VA (2021) A Breast Pump with a Compression Component is the Breast Pump of the Future. Integr Gyn Obstet J Volume 4(4): 1–5. DOI: 10.31038/IGOJ.2021441

Bekijk meer nieuwe babyspullen

horigen borstkolf
horigen borstkolf
horigen borstkolf
Horigen borstkolf