horigen draagbare borstkolf

Horigen, fabrikant van verschillende borstkolven voor moeders die hun moedermelk op een zachte, makkelijke en efficiënte manier willen kolven, komt nu met een draagbare borstkolf op de markt!

Voordelen van de draagbare borstkolf van Horigen

Chella Verhoeven lactatiekundige ibclc werkzaam bij Moedermelk Netwerk is al jaren distributeur van Horigen kolven. Een draagbare variant is volgens haar een prachtige aanvulling. ‘Deze draagbare kolf is een uitkomst voor vrouwen die hun handen vrij willen hebben tijdens het kolven, hij past goed in de beha, heeft een schild van zachte siliconen, is supermakkelijk te bedienen en is prijstechnisch heel interessant’ aldus Chella.

Met zacht siliconen schild in verschillende maten

De Horigen handsfree kolf werkt zonder slangetjes en apparaten waarop je de kolf moet aansluiten. Hij wordt eenvoudig als een schelp in de beha gedragen. Uniek is dat deze draagbare kolf wordt geleverd met zacht siliconen 25 mm schild, 2 verkleiners in maat 21 mm en 17 mm en een beha-bandverlenger om comfortabel te kolven. De afgekolfde moedermelk wordt opgevangen in een afsluitbaar flesje van 120 ml.

Kleine krachtpatser boordevol techniek

De kolf werkt in twee fasen, na twee minuten schakelt de kolf automatisch over naar de afkolffase. Moeders kunnen via de druppeltoets ook zelf overschakelen of wisselen tussen stimulatie en expressie. De motor onthoudt gedurende een kolfsessie wat de laatstgekozen instelling is. In de stimulatiefase kan het vacuüm van de kolf in 5 stappen worden verhoogd of verlaagd. Via het LED-display kunnen moeders de status van het kolven volgen waaronder het gekozen niveau. De afkolfmodus heeft 5 vacuüminstellingen die in 5 stappen met de plus- en minknoppen kunnen worden verhoogd of verlaagd. Met de ingebouwde oplaadbare batterij is het mogelijk 4 keer 30 minuten te kolven.

Draagbare borstkolf heeft gesloten systeem

De Horigen draagbare kolf heeft een gesloten systeem en is vrij van BPA- en hormoonverstorende stoffen. Alle onderdelen kunnen worden uitgekookt in een magnetron sterilisator of worden gesteriliseerd met een UVC-sterilisator. Horigen Wearable borstkolf is een enkele kolf verkrijgbaar in wit en roze. Voor het dubbelzijdig kolven zijn er 2 Horigen draagbare kolven nodig.

Meer informatie over deze kolf vind je op: horigenborstkolf.nl
Bekijk meer nieuwe babyspullen

draagbare borstkolf horigen
draagbare borstkolf horigen
draagbare borstkolf horigen