jippies veiligheidsartikelen

Kinderveiligheidsproducten zijn niet knuffelig en fotogeniek, maar wel superbelangrijk om in huis te hebben. Als kinderveiligheidsspecialist wil Jippie’s meer bewustzijn bij ouders creëren met een nieuwe benadering en passende huisstijl.

Jippie is expert in kinderveiligheidsartikelen

Volgens Karin Vos, mede-eigenaar van Jippie’s Europe en expert op het gebied van kinderveiligheidsartikelen, zijn kinderveiligheidsproducten vooral technische producten die bestaan uit schroeven en moertjes. ‘Onze producten komen pas in beeld zodra kinderen gaan kruipen of lopen. Vaak zijn ouders dan nog niet voldoende voorbereid. Wij komen vaak pas in beeld als het te laat is. Maar de ontwikkeling van kleintjes gaat razendsnel, voordat je het weet kruipen ze in keukenkastjes met schoonmaakproducten en zitten ze in laden met messen. Het is onze missie dat kinderen op een veilige manier op avontuur kunnen gaan. Met onze nieuwe verpakking willen we ouders op een positieve manier stimuleren om met kinderveiligheid aan de slag te gaan. Dus niet als een waarschuwing of iets waar je bang voor moet zijn. Kinderveiligheid is iets wat erbij hoort, eigenlijk al vrij snel na de geboorte.’

Jippie’s helpt verkooppersoneel en klanten

Elke verpakking is voorzien van een QR-code, een handig hulpmiddel voor verkooppersoneel en de klant. Bij het scannen wordt een instructiefilmpje getoond voor dat specifieke product. Zo kunnen klanten in de winkel zelf bepalen of dit product geschikt is voor hun thuissituatie. Om het nog makkelijker te maken zijn alle veiligheidsproducten verdeeld in categorieën door middel van een kleur op de verpakking. Voor online bestellers passen de producten gemakkelijk in een envelop.

Jippie’s nieuwe huisstijl en website

De nieuwe huisstijl van Jippie’s is verder doorgevoerd op de website, social media en flyers. Op jippie.nl vinden consumenten extra informatie over producten, maar ook gebruiksaanwijzingen en instructiefilmpjes. Winkeliers kunnen met een eigen inlogcode de prijzen, bestelhistorie en voorraad bekijken.

Brede collectie kinderveiligheidsartikelen

De brede kinderveiligheidscollectie van Jippie’s omvat alles op het gebied van deur-, hoek-, raam-, stopcontactbeveiliging. Voor elk product is een passende prijsklasse. Inspelend op de toenemende vraag naar gehoorbeschermers heeft Jippie’s een ruim assortiment op voorraad, handig voor het bezoeken van evenementen, maar ook voor concentratie op school.

Voor meer informatie zie: jippie.nl

Bekijk meer nieuwe babyproducten

jippies veiligheidsartikelen
jippies veiligheidsartikelen
jippies veiligheidsartikelen