kids world days

Er was eens … een fijne plek waar iedereen van mooie merken hield, kinderen centraal stonden en tovertijgertjes alle wensen waar maakten. De Trade Mart Brussel opent haar deuren voor iedereen die bijzondere producten en nieuwe merken wil spotten. Van autostoelen, buggy’s, kleding, knuffels, speelgoed en meubeltjes voor de kinderkamer en natuurlijk bijzondere gadgets voor mama en baby. Deze Kids World Days worden van 7 tot en met dinsdag 9 oktober 2018 gehouden.

Mooie merken, accessoires en meer

Inkopers ontdekken hier de nieuwste collecties baby-en kinderkleding van mooie merken, ontelbare decoratiestukken en accessoires voor de kamers van de kleine prinsen en prinsessen en nog heel wat andere items. Kortom, alles voor baby’s en kids!

300 merken en volop inspiratie

Het ideale moment om inkopen te doen en leveranciers te ontmoeten. Spring dus zeker eens binnen tijdens de Kids World Days, laat je inspireren en verover met jouw nieuwe stukken de harten van kinderen én ouders.

Data en tijd:

Op zondag 7, maandag 8 en dinsdag 9 oktober 2018 (van 10.00 tot 18.00 uur). De organisatie verwent bezoekers graag tijdens de Kids World Days. Vraag tijdens je bezoek aan de infostand naar je ticket voor een gratis lunch! Toegang via ingang Pool. Parkeren kan op Parking P1 (toegang via de Atomiumlaan).
Meer informatie over de Trademart en de 300 deelnemende merken op trademart.be

kids world days
kids world days
kids world days