kind und jugend

In september 2022 gaat Kind + Jugend weer van start als het centrale trend- en bestelplatform voor de internationale baby- en peuterbranche. Er zijn dit jaar drie hallen gevuld inclusief de promenade. Er zijn inschrijvingen van een groot aantal sleutelspelers, maar ook van even belangrijke kleine en middelgrote bedrijven met mooie en nuttige producten.

Persoonlijke ontmoetingen

De inschrijvingen onderstrepen de wens van industrie en handel om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten op Kind + Jugend van 8 tot 10 september 2022. Enkele bekende namen: ABC Design, Britax Römer, Candide, Delta Children, Done by Deer, Doudou et Compagnie, Motorola, Gesslein, Hartan, HTS, Jollein, Joolz, Lässig, Osann, Paidi, Pearhead, Recaro , Roba, Schardt, Skip Hop, Sterntaler, TFK, Thermobaby, Thule, Träumeland, Uppababy en Vulli.

Van Special Edition naar internationaal

Na 2 jaar pandemie en een moeilijk economisch klimaat, zette Kind + Jugend vorig jaar een stap met een klein maar fijne Special Edition. In 2022 ligt de focus op Europa, delen van Azië en geselecteerde regio’s zoals Noord- en Zuid-Amerika. Onder de exposanten zijn al 35 landen vertegenwoordigd. Kind + Jugend-directeur Jörg Schmale daarover: ‘Naast het internationale component, is de kracht van Kind + Jugend het hoge niveau van de producten waaronder duurzame artikelen.’

Baby Innovation Award

Na een pauze van twee jaar worden deelnemende bedrijven opnieuw uitgenodigd om deel te nemen aan de Innovation Award-wedstrijd. De prijs wordt jaarlijks op Kind + Jugend uitgereikt in verschillende categorieën. Een jury bestaande uit vakjournalisten, zorgexperts en brancheadviseurs selecteert de topinnovaties, die zowel op de beurs in een aantrekkelijke speciale presentatie als online worden getoond. Er is dit jaar voor het eerst ook een award te winnen voor duurzaamheid, World of Sustainability Kids.

Start-up area en Trend Forum

Kind + Jugend biedt jonge internationale bedrijven weer een start-up area met aantrekkelijke deelnamevoorwaarden. Op het Trend Forum zullen lezingen en branchepresentaties worden gehouden over trends en richtingen.

Lees meer beursberichten