kind und jugend 2021

Kind + Jugend maakt een herstart met een  Special Edition voor de baby- en peuterkledingmarkt. Deze zal plaatsvinden in hal 10 van het beursterrein van Keulen.

Special edition verwacht 250 exposanten

Er worden ongeveer 250 Duitse en Europese exposanten verwacht. Chief Operating Officer van Koeln Messe Oliver Frese meldt: ‘De industrie mist de jaarlijkse bijeenkomst in Keulen. Samen met de deelnemende bedrijven zijn we ervan overtuigd dat de doorstart in september de industrie belangrijke impulsen zal geven’, aldus Frese.

Grote belangstelling

Uit een actueel onderzoek onder vakbezoekers blijkt hoe groot de belangstelling van de vakgroep is voor Kind + Jugend. Ongeveer de helft van de dealers uit de geïnterviewde Europese staten is van plan om Kind + Jugend 2021 te bezoeken. Door de voortgang van de vaccinatiecampagnes in met name de Europese staten en het geleidelijk opheffen van reisbeperkingen, neemt de belangstelling voor zakenreizen en het bezoeken van beurzen significant toe.

Lezingen en trendrapportages

Samen met het team van Koelnmesse worden momenteel de beste presentatiemogelijkheden op de beurs onderzocht. Ook staan er lezingen en trendrapportages voor het Trendforum gepland. Bedrijven die dit jaar niet aanwezig kunnen zijn op de beurs, hebben wel de mogelijkheid om hun bedrijf op een eigen stand te presenteren in het kader van het programma ‘Remote Booth Plus’. Het boeken van dit standmodel omvat tal van diensten, zoals standpersoneel, dat voor de eigen producten van het betreffende bedrijf zorgt en het directe contact met de branche garandeert.

De Kind + Jugend ‘Special Edition’ vindt plaats in hal 10 in overeenstemming met alle Corona-voorschriften. Hiervoor heeft Koelnmesse onder de naam #B-SAFE4business een uitgebreid pakket aan maatregelen ontwikkeld.

Meer beursberichten lezen