kind und jugend

Kind + Jugend die van 9 tot en met 11 september zal worden gehouden, heeft in totaal ongeveer 180 inschrijvingen uit 20 landen ontvangen. Onder de deelnemers zitten Lässig, Thule, Engel, Sterntaler en Thermobaby met veel nieuwe duurzame producten en concepten. Het Trend Forum van Kind + Jugend zal bezoekers een inkijkje geven in de laatste trends en ideeën. Verder is via het online platform [email protected] productnieuws te vinden evenals presentaties.

Afgeslankte vorm in beurshal 10.2

Vanwege de afgeslankte vorm zal alleen hal 10.2 worden ingericht. Volgens Oliver Frese, Chief Operating Officer van Koelnmesse is het belangrijk dat Kind + Jugend hun leidende rol blijven vervullen. ‘The restart marks the beginning we are all waiting for. Thanks to our #B-SAFE4business hygiene and safety concept, in accordance with the current coronavirus protection ordinance, the focused event of 2021 is an example of how trade fairs can look and function’, aldus Frese.

Beursbezoekers zijn welkom met digitale tickets

De Kind + Jugend app helpt bezoekers drukte te vermijden en de juiste wandelroutes te kiezen. Dit najaar is toegang tot de beurs uitsluitend toegestaan voor bezoekers die volledig zijn gevaccineerd, zijn hersteld van COVID-19 in de laatste 6 maanden, of een recent negatief testresultaat kunnen laten zien. Voor toegangsbewijzen is het alleen mogelijk om digitale tickets te bestellen met QR-codes in de ticketshop van Kind + Jugend. Bezoekers die niet in staat zijn om de beurs dit jaar te bezoeken hebben de mogelijkheid om deel te nemen met een eigen stand via het Remote Booth Plus programma. Een boeking van deze stand houdt in dat veel services worden overgenomen waaronder standpersoneel.

Meer informatie op: kindundjugend.com
Foto: Kanodia Global