kind und jugend

Vandaag ontvingen wij via standhouders onderstaand bericht over de annulering van Kind und Jugend 2020:

Ondanks het positief aantal aanmeldingen dit voorjaar voor Kind + Jugend 2020, kwamen de berichten over Covid-19 en de economische situatie vaker in het nieuws. Steeds meer exposanten trokken hun deelname aan Kind + Jugend 2020 in twijfel. Ook waren er veel zorgen over de gezondheid van exposanten, werknemers en vakbezoekers. Daarbij speelde het laatste nieuws over nieuwe besmettingsgevallen in Duitsland ook een rol. De huidige reissituatie is ook nog steeds onzeker – vooral op intercontinentaal niveau. Ondanks uitgebreide voorbereidingen en # B-SAFE4business, ons uitgebreide pakket aan maatregelen voor de coronavirus-conforme implementatie van beurzen, hebben de meeste exposanten en bezoekers besloten om de evenementen van dit jaar in Keulen niet bij te wonen.

Daarom is de situatie opnieuw beoordeeld en hebben we besloten om te voldoen aan de wensen van exposanten en bezoekers uit de branche en de editie van Kind + Jugend van dit jaar te annuleren. Dit was voor ons een zeer moeilijke beslissing. Met name toonaangevende beurzen zoals Kind + Jugend vereisen een zekere volledigheid wat betreft exposanten- en bezoekersbezoek, zowel op Europees als mondiaal niveau.

Alle reeds betaalde tickets worden terugbetaald. Koelnmesse zal deze restituties de komende weken centraal afgeven.

De volgende editie van Kind + Jugend vindt plaats van 16-19 september 2021.

Kind + Jugend vormt het centrale netwerkplatform in de baby- en kindermarkt en presenteert daarom volgend jaar een vernieuwd concept om daarmee de markt in 2021 een nieuwe impuls te geven, compleet met nieuwe energie, nieuwe marketingstrategieën en nieuwe producten.

We willen Kind + Jugend het wereldwijde retail- en innovatieplatform maken dat de industrie nodig heeft. Daarom is onze slogan voor de toekomst: Business moves!