uppababy vista kinderwagen

De UPPAbaby VISTA V2 kinderwagen spreekt veel aanstaande ouders aan en dat is niet voor niets. Dit model kinderwagen kan namelijk worden gebruikt als monowagen maar komt er gezinsuitbreiding dan is deze snel aan te passen naar een duo- en tweelingwagen zonder in te leveren op rijcomfort of wendbaarheid. Met behulp van adapters zijn er zeer veel verschillende configuraties mogelijk. De VISTA groeit mee met jouw gezin dus je bent op alles voorbereid. Met de echt lederen details ga je met deze kinderwagen in stijl op pad.

Zo veel voordelen biedt de UPPAbaby VISTA V2 kinderwagen

Door de soepele vering op frame en de wielen van kinderwagen UPPAbaby VISTA, beweeg je je moeiteloos over hobbelige bospaden, door steegjes in de stad en door smalle gangpaden in winkels. De anti-lek foam banden kan je aan de voorkant vergrendelen en zijn geschikt voor elke terrein. In de zeer ruime boodschappenmand past 13,5 kg. Zo kan je alles meenemen wat je nodig hebt en dan is er nog genoeg ruimte over voor spullen die je onderweg oppikt. Hoef je de wagen niet meer te gebruiken dan vouw je deze in één beweging op waarna deze zelfstandig, rechtop blijft staan. Je hoeft dus niet te bukken wanneer je de wagen weer wilt uitvouwen of in de achterbak van de auto wil leggen.

uppababy vista kinderwagen

Reiswieg, peuterzitje en slimme kap

De reiswieg van de UPPAbaby VISTA haal je met één hand van het frame. De wieg is voorzien van een bodem met extra ventilatie zodat je kindje er veilig een nachtje in kan logeren. En is die kleine uit de wieg gegroeid dan stap je over naar het hooggeplaatste, omkeerbare wandelwagenzitje dat standaard wordt meegeleverd. Dit peuterzitje zet je met één hand geruisloos in 6 verschillende standen. Dus valt je kindje in slaap tijdens de wandeling? Dan leg je het zitje in een handomdraai helemaal horizontaal. De zonnekap kun je verlengen door de rits open te maken. De grote kap zorgt met UPF 50 + voor bescherming tegen de zon maar ook voor de nodige privacy tijdens een dutje. De kap is in hoogte verstelbaar en voorzien van gaaspanelen voor voldoende ventilatie.

Nog meer extra’s bij de UPPAbaby VISTA V2 kinderwagen

De UPPAbaby VISTA V2 kinderwagen heeft een in hoogte verstelbare duwbeugel en de stoffen zijn wasbaar. Bij de aanschaf van deze kinderwagen ontvang je niet alleen het frame, de reiswieg en het peuterzitje maar ook regenschermpjes en muggennetjes. Er is verder een uitgebreide collectie accessoires verkrijgbaar zoals voetenzakken, meerijdplankje, reistassen en bekerhouder.

UPPAbaby CRUZ, buggy MINU en autostoel MESA

UPPAbaby heeft buiten kinderwagenmodel VISTA ook nog wandelwagen CRUZ en buggy MINU in het programma. Bovendien kun je jouw reissysteem compleet maken met het autostoeltje MESA i-SIZE met ISOFIX basis. Dit autostoeltje kan ook met één hand ontgrendeld worden en is rechtstreeks op het frame van VISTA en CRUZ te plaatsen en tevens op het frame van de MINU met behulp van handige adapters.

Neem voor meer informatie een kijkje op de site van UPPAbaby
Bekijk meer nieuwe babyspullen

uppababy vista kinderwagen
uppababy vista kinderwagen
uppababy vista kinderwagen
uppababy vista kinderwagen