olivio en co kinderzonnebrillen

Nieuw in de Benelux is het merk Olivio&Co, gedistribueerd door Manchild. De nieuwe collectie bestaat uit kwalitatieve, stijlvolle zonnebrillen voor kinderen van 0 tot 3 jaar en voor kinderen van 3 tot 12 jaar en ouder.

Kinderzonnebrillen van Olivio&Co

Olijfboomgaarden, natuur, kunst en schoonheid aan de Middellandse Zee waren de inspiratiebronnen voor het designteam van Olivio&Co. De zonnebrillen van Olivio&Co zijn fashionable, comfortabel en bieden kinderogen maximaal bescherming tegen de schadelijke effecten van zonnestralen. De collectie 2023 omvat 4 verschillende thema’s: Terracotta, Deep Sea, Greenhouse en Olivio Classic. Er zijn modellen en maten voor het hele gezin: baby/peuter, kids en teens/volwassenen.

Olivio&Co zonnebrillen voor baby’s en peuters

Het montuur van de Olivio&Co modellen van 0 tot 3 jaar (baby en peuter) is licht, duurzaam en bijzonder flexibel en behoudt zijn vorm na buiging. In deze leeftijdscategorie worden de monturen geleverd met een makkelijk te bevestigen elastische siliconen hoofdband. De flexibele band zorgt ervoor dat de zonnebril van Olivio&Co comfortabel blijft zitten. De gepolariseerde lenzen zijn helder en licht en bieden 100% bescherming tegen UVA/UVB-straling.

Zonnebrillen voor grotere kinderen

In de categorieën van 3 tot 12 jaar en 12 jaar+ is er bij Olivio&Co keuze uit zonnebrillen met een gepolariseerde of Revo-lens. De lenzen zijn slijtvast, schokbestendig en hebben een hoge beschermingsfactor. De stevige en flexibele brilveren passen zich aan alle gezichtsvormen aan. Bij de juniorversie zit bovendien een leuk accessoire: 2 verschillende silicone pins waarmee de zonnebril kan worden ‘gepimpt’.

Biologische verpakking en handige beschermetui

Olivio&Co brillen zijn verpakt in een biologisch afbreekbare designdoos gemaakt van suikerriet. Veilig opbergen onderweg is geen probleem: bij alle Olivio&Co brillen wordt een etui meegeleverd die de bril beschermt. Deze etui kan worden bevestigd aan een riem, handtas of kinderwagen.

Designprijzen

Olivio&Co heeft al verschillende designprijzen in ontvangst mogen nemen. Variërend van een Red Dot Design Award voor de verpakking, Good Design Award, ADC Award, iF Product Design Award, Junior Design Award, Green Product Award en D&AD Award. Olivio&Co is nieuw in de Benelux! Kijk voor meer informatie op manchild.be.

Bekijk meer nieuwe babyspullen

olivio en co kinderzonnebrillen
olivio en co kinderzonnebrillen
olivio en co kinderzonnebrillen
olivio en co kinderzonnebrillen
olivio en co kinderzonnebrillen