babymoov mariniere tentje

Klaar voor de zomer met de trendy Franse ‘Marinière’ Babymoov tentjes! Nieuw in het Babymoov assortiment is de nieuwe lijn Marinière of wel Marinelook zomerproducten. Marinière verwijst naar Franse militaire kleding en haute couture-versieringen, maar het houdt ook verband met de zee. De blauw-witte strepen worden veel gedragen in Franse badplaatsen en vooral in Bretagne. Speciaal voor kleintjes ontwierp Babymoov een veilige Marinière Aquani, Babyni en een Anti-UV Tent.

Marinière range beschermt kleintjes tegen zonnestralen

Tot de leeftijd van één jaar produceren baby’s niet genoeg melanine om ze te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. Dus is het belangrijk kleintjes in te smeren met beschermende crème en ze een zonnebril en een mutsje te laten dragen. Nog beter is het om ze in een UV beschermend box te leggen. De speciale SPF 50+ stof blokkeert tot 99% van de schadelijke stralen (UVA en UVB). Het beschermt kleintjes ook tegen zand, wind en insecten dankzij de opvouwbare klamboe. Goed ontworpen, praktisch en eenvoudig te monteren, gemakkelijk op te zetten en op te bergen dankzij het pop-upsysteem en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen dankzij de draagtas.

Marinière Aquani tentje

De 3-in-1 Marinière Aquani is een 50+UV-beschermde zonnetent, peuterbad en babyopvangbox, om de baby te vermaken en koel te houden in de zon of thuis. Het heeft een afneembare zonnekap en is gemaakt van waterdichte stof, dus kan worden omgevormd tot een groot peuterbad (tot 75 liter), gewoon door het matrasje te verwijderen. Of maak er een box of ballenbak van! De Babymoov Aquani is aanpasbaar en kan dus worden gebruikt zolang de baby groeit.

Marinière Babyni en Anti-UV tent

De Marinière 2-in-1 Babyni is een 50+UV-beschermde zonnetent en babybox, voor het vermaken van de baby op het strand, op de camping en binnenshuis. En als de baby groeit, kun je de overkapping verwijderen en de Babyni in een ballenbak veranderen. Ook de Babyni is aanpasbaar aan de groei van de baby. Er is ook een Marinière Anti-UV tent beschikbaar, met een muggennet met ritssluiting en optimale ventilatie dankzij de 2 vensters met klep.

Lees meer op: babymoov.be/nl
Bekijk meer nieuwe babyspullen

babymoov tentje
babymoov tentje
babymoov tentje