komono zonnebrillen kind

KOMONO werd in 2009 opgericht in de modestad Antwerpen door ex-professionele snowboarders Anton Janssens en Raf Maes. Bij KOMONO houden ze wel van een experiment en dus zijn de zonnebrillen, accessoires, horloges innovatief en net even anders dan anders. Nieuw bij KOMONO is hun baby & junior zonnebrillenlijn.

KOMONO Baby en kinderzonnebrillen

KOMONO Baby lanceert een collectie van 1-3 jaar LELE en 3-6 jaar LOU!  En de KOMONO Junior bestaat uit een Jr. lijn (6-11 jaar) en een Teens lijn (11-15 jaar). Beide collecties hebben hun eigen identiteit en nemen baby’s en kinderen mee naar een ander universum. De KOMONO Baby & Juniorcollectie omvat unieke zonnebrillen en horloges exclusief voor jonge rebellen. Als een platform voor zelfexpressie stapt KOMONO in de wereld van baby’s, kinderen en tieners, en maakt brillen vanuit hun perspectief. Met nieuwe kleurstellingen, vormen en gemaakt van duurzame materialen, bouwt de collectie voort op de innovatieve en fashion-forward esthetiek maar voegt hier ook het ingredient humor aan toe.

KOMONO BABY (1-3 jaar / 3-6 jaar)

De KOMONO zonnebrillen voor de allerkleinsten hebben gepolariseerde glazen die 100% UV zonnebescherming bieden (categorie 3). De glazen zijn polariserend, dat wil zeggen dat het licht uit verschillende hoeken wordt gefilterd waardoor de ogen minder worden belast. Het frame van de brillen is flexibel en stevig (Thermoplastioc elastomeer) maar ook zacht voor de tere kinderhuid. Gegarandeerd vrij van schadelijke stoffen en hypoallergeen. Een montageband is inbegrepen.

Opvallende verpakking

De zonnebrillen LELE voor kinderen van 1 tot 3 jaar en LOU voor kinderen van 3 tot 6 jaar worden geleverd in leuke brillendoosje met opdruk.

KOMONO JUNIOR (6-11 jaar / 11-15 jaar)

De KOMONO Juniorcollectie omvat unieke brillen en horloges die exclusief zijn gemaakt voor kinderen die wel houden van een uitdaging; met nieuwe kleurvariaties, vormen en gemaakt van duurzame materialen. Met populaire KOMONO-stijlen zoals de Ana, Malick en Francis wordt de kenmerkende KOMONO-touch vertaald naar een jonge en kleurrijke collectie. De glazen (categorie 3) bieden 100% UV400 bescherming en zijn gemaakt van krasbestendig polycarbonaat.

Horloges van KOMONO

Ook beschikt KOMONO over duurzame horloges die met behulp van lussen en klittenband gemakkelijk te dragen zijn.

Spraakmakende collectie

KOMONO brillen en accessoires zijn verkrijgbaar bij spraakmakende conceptstores, warenhuizen en onafhankelijke opticiens en modeboetieks. KOMONO is een wereldwijd merk verkrijgbaar in meer dan 80 landen, maar houdt oog voor het individu. Hun slogan: ‘Hou je vast terwijl we verder uitbreiden in dit nieuwe universum, de reis is nog maar net begonnen!’

Meer informatie vind je op: komono.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

komono zonnebrillen kind
komono zonnebrillen kind
komono zonnebrillen kind
komono horloges kind