Van 30 augustus tot en met 1 september geeft de Najaarsbeurs bij Trade Mart Utrecht weer het startsein voor het nieuwe handelsseizoen. Kids Universe, op de 5e etage van Trade Mart, luidt dit nieuwe handelsseizoen op speciale wijze in en verwelkomt u in samenwerking met Hansa Creation Benelux met een levendige beestenboel.

Kids Universe onderscheidt zich door kwaliteit, uniciteit en een eigen visie op de kids-lifestyle. Het biedt retailers in deze branche een professioneel inkoop- en inspriratieplatform waar leveranciers, merken en labels de nieuwste collecties presenteren aan detaillisten, de pers, stylisten en andere professionals.

Vaste exposanten en gastexposanten

trade mart utrechtNeem eens een kijkje bij vaste exposanten als Dam BVBA, Jelly Cat, Kleine Giraf en Coming Kids. Naast de vaste exposanten kunt u tijdens de Najaarsbeurs ook een bezoek brengen aan verschillende gastexposanten waaronder ToiZZ BV, Broodtrommelliefde, Mrs.Jansen Agency en Peaches Presents – Powel Craft.
Daarnaast vind je tijdens de Najaarsbeurs midden op de beursvloer een heuse Kids Concept Store met een restaurant, kapper, beauty salon (huidverzorging nagels etc), art gallery, interieur, biologische groente winkel, kleding en meer!

Trade Mart Utrecht is al meer dan 40 jaar een begrip en is het inkoop- en handelscentrum voor de Nederlandse, maar ook buitenlandse, detaillist met de nieuwste trends. Retailers kunnen het hele jaar door 24/7 bij Trade Mart terecht voor hun inkopen, maar ook voor het uitbreiden van hun netwerk en kennis.

Info Najaarsbeurs

trade mart utrechtDe Najaarsbeurs vindt plaats van zondag 31 augustus tot en met 1 september en is op zondag en dinsdag geopend van 10.00 tot 18.00. Bezoekt u de Trade Mart liever ’s avonds? Geen probleem. Op maandag is de beurs tot 20.00 uur geopend. De Najaarsbeurs is alleen toegankelijk voor bezoekers met een Trade Mart Jaarkaart of dagpas.

Gratis dagkaart

Wil je gratis naar de Trade Mart? In een paar eenvoudige stappen ontvang je twee gratis dagpassen.

Kijk hier voor een compleet overzicht van alle vaste exposanten.