lansinoh borstvoeding

Lansinoh staat moeders al meer dan 30 jaar bij; voor, tijdens en na de geboorte van hun kindje met borstvoedingsproducten. Maar ook zorgprofessionals zoals lactatiekundigen, kraamverzorgsters en verloskundigen hebben baat bij de nieuwste, hoogwaardige producten van Lansinoh.

Nieuwste innovatie: Lansinoh Smart Pump borstkolf

Alom bekend zijn de Lansinoh borstkolven waaronder de handkolf, de compacte enkelzijdige elektrische kolf en de dubbele elektrische kolf voor rust en efficiëntie in één. Om al in de kraamweek de productie een boost te geven is de nieuwste innovatie van Lansinoh ideaal: de Smart Pump! Deze slimme kolf is ontwikkeld om zich helemaal aan de situatie aan te passen en heeft verschillende kracht- en zuigniveaus. Op deze manier kan het drinkgedrag van de baby zo goed mogelijk worden nagebootst. De setjes die erbij horen worden met twee verschillende maten borstschilden geleverd zodat de moeder zonder pijn en op de meest effectieve manier kan kolven. En zoals de naam al zegt kan de kolf gekoppeld worden aan de Lansinoh app zodat alle gegevens zoals tijden en hoeveelheden, direct worden opgeslagen voor een duidelijk overzicht.

Lansinoh lanoline HPA verzorging tijdens borstvoeding

Daarnaast biedt Lansinoh producten aan die bedoeld zijn om de huid zo goed mogelijk te verzorgen in de borstvoedingsperiode. Iedereen kent de Lansinoh lanoline HPA, één van de toppers van het merk. Lansinoh gebruikt een uniek raffinage proces voor een optimale kwaliteit. De naam ‘Lansinoh’ staat voor ‘lanoline zonder alcohol’. ‘LAN’ staat voor lanoline, ‘SIN’ betekent ‘zonder’ in het Latijn en ‘OH’ staat in de chemie voor alcohol. Met lanoline houdt de huid haar natuurlijke vochtigheid, vindt snel haar zachtheid en elasticiteit terug terwijl er geen korstje ontstaat. Deze constante hydratatie zorgt voor een directe pijnverlichting voor moeders die last hebben van geïrriteerde tepels.

Nieuw: Lansinoh biologische balsem, hot/cold pads en Peri bottle

Naast de vertrouwde borstvoedingsproducten komt Lansinoh dit jaar met een biologische 100 procent natuurlijke balsem. Deze balsem is geschikt voor, tijdens en na de zwangerschap. Deze crème zorgt voor een optimale verzorging. De huid blijft soepel en de kans op striae wordt verminderd. De hot/cold pads geven verlichting bij de gevoeligheid van het perineum, het weefsel tussen anus en vagina. Na de bevalling, door de druk van het persen of door mogelijke hechtingen, kan de huid verlichting gebruiken door het toepassen van koude of warme kompressen. De Peri bottle van Lansinoh is een onmisbare spoelflesje dat overal gebruikt kan worden. Spoelen, schoon houden en luchten zijn de basishandelingen die ervoor zorgen dat het herstel van het weefsel soepel en veilig verloopt.

Voor meer informatie zie de site lansinoh.nl
Bekijk meer nieuwe, slimme babyproducten

lansinoh, borstkolf
lansinoh lanoline
lansinoh peri bottle
lansinoh balsem