SHOWUP

showUP staat in de startblokken om op 5 en 6 september 2021 terug te keren naar Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Vol enthousiasme, met een inspirerende Trendzone en de nieuwste collecties op het gebied van home, gifts en kids.

Elkaar weer fysiek ontmoeten

Na veel digitaal contact in het afgelopen jaar is het tijd om elkaar weer fysiek te ontmoeten en in levende lijve te zien, zonder beeldscherm. Het motto van showUP is deze keer dan ook: ‘Let’s meet again!’ Ook deze editie is er weer een interessant aanbod in growUP, de sectie waarbinnen baby en kindermerken zich presenteren. Nieuwkomers zijn bijvoorbeeld Betty’s Home met de populaire fluwelen letterkussens, Bezisa met prachtige handgemaakte en duurzame baby producten, en de leuke speelgoedrobots van Mr & Mrs Tin. Ook bekende namen als Kleine Giraf, Bambam, Mushie en Trixie zijn van de partij en tonen nieuwe collecties en producten. En natuurlijk zie je bekende showUP-pers als Maakii, Maileg en Gezinnig.

Safety first

showUP kan georganiseerd worden met inachtneming van de op dit moment geldende coronamaatregelen. showUP is immers geen festival. In de locatie is een goede doorstroom van bezoekers mogelijk en er is voldoende ruimte om afstand te houden. Het event kan dus gewoon doorgaan zoals gepland. Uiteraard worden wel de nodige maatregelen genomen en een omgeving gecreërd waar bezoekers en deelnemers elkaar op een veilige manier kunnen ontmoeten. Dat betekent goede luchtventilatie, extra brede gangpaden en de nodige hygiënische maatregelen. Om bezoekers te spreiden en te grote drukte te voorkomen vraagt showUP je in ieder geval weer om je te registreren voor een specifieke dag en tijdsslot (09:00-13:30 of 14:00-19:00).

Registreren kan op de site: showup.nl

Will you showUP?

Datum 5 – 6 september 2021
Openingstijden 09:00 – 13:30 | 14:00 – 19:00 uur
Locatie Expo Haarlemmermeer, Vijfhuizen

showup

Mr & Mrs Tin

showup

Maileg

showup

Trixie

showup

Bettys Home