lifetime babykamer kinderkamer

Lifetime Kidsrooms is het merk van het Deense familiebedrijf Engel A/S, opgericht in 1972. Maar de geschiedenis gaat terug naar 1924, waar Lars Hans Engel, de grootvader van de huidige eigenaar in het dorpje Højer een houtwerkplaats opende. In 1958 nam zijn zoon Martin het bedrijf over en hij veranderde de werkplaats in een kleine meubelmakerij. De familie heeft dus 100 jaar ervaring in de meubelbranche! Alle meubelen werden destijds gemaakt van grenenhout en de eerste modulaire bedden werden gemonteerd met wiggen, dus zonder beslag of houten schroeven, wat vrij uniek was voor die tijd.

Specialisatie in meubels voor baby- en kinderkamers

Door een grote vraag uit de markt ging het bedrijf zich specialiseren in meubilair voor baby-, kinder- en tienerkamers. Zo ontstond in 1972 het Rune systeem, de voorloper van het huidige Lifetime Kidsrooms Original premium modulair meubilair. Tot op vandaag worden de meubels geproduceerd in de 13.000 m2 productiefaciliteit in Højer.

Lifetime babykamer

Alles begint natuurlijk bij de baby. Het strak vormgegeven babybedje van Lifetime is gemaakt van hoogwaardig berkenhout en kan in 3 standen worden versteld. Wordt het kindje groter dan kan het bed worden omgebouwd tot een minimalistisch vormgegeven Lifetime juniorbed van 70 x 140 cm. De bijpassende commode kan worden omgebouwd tot een bureau.

Lifetime basisbed

Alle bedcombinaties beginnen bij het basisbed van Lifetime. Een kajuitbed, een halfhoog slaper, een hoogslaper, een family bed, een stapelbed of een hemelbed; alle varianten kunnen vanuit het basisbed worden opgebouwd. Het modulaire systeem maakt het mogelijk verschillende combinaties te kiezen en later weer te verwijderen. Het basisbed van Lifetime groeit helemaal mee met het kind tot tienerleeftijd.

Kinderkamer accessoires van Lifetime

Naast de meubels bestaat de Lifetime collectie uit een zeer uitgebreide collectie accessoires zoals beddengoed, diverse modellen lampen, prachtige kussens, vloerkleden en opbergmanden. Allemaal  geweldige accessoires om een baby- en kinderkamer naar eigen smaak met Deens design in te richten.

Nieuw: Chill time collectie, helemaal hygge!

In samenwerking met Deense ontwerpster Charlotte Høncke is de Chill time collectie ontworpen. De collectie bestaat uit een krukje, stoel, bank en een ronde tafel. Høncke ontwierp deze meubels specifiek om een gezellig hoekje te maken, helemaal ‘hygge’ zoals ze in Denemarken zeggen. De Chill time meubeltjes lenen zich prima om te chillen, te spelen of te eten en zijn binnenkort leverbaar.
Meer informatie vind je op: lifetimekidsrooms.com

Bekijk meer nieuwe babyspullen

lifetime babykamer kinderkamer
lifetime babykamer kinderkamer
lifetime babykamer kinderkamer
lifetime babykamer kinderkamer