Lodger

Vele jonge ouders hebben afgelopen jaar thuis gezeten en zijn op verschillende manieren aan hun babyuitzet gekomen. Dit ‘cocoonen-leven’ heeft Lodger geïnspireerd de nieuwe ‘Tribe collectie’ te ontwikkelen en nog meer aandacht te besteden aan comfort en gebruiksgemak in de Baby-Essentials die het leven van de baby en de ouder gemakkelijk maken. Met inspirerende breisels, kleuren én nieuwe producten van basic tot luxe.

Nieuwe Tribe collectie en Sleeper pyjama in Ciumbelle wafelstof

De oude zijderoute blijft de inspiratiebron, we vervolgen de route in het oosten waar de temperatuur verder daalt en het landschap uit kale vlaktes bestaat waar de Nomaden leven. De focus is om rust en ontspanning te bieden door het comfortabel en warm houden van het kindje. Het slapen in een babyslaapzak en pyjama mag dan ook niet ontbreken. De Sleeper pyjama is er nu ook in de Ciumbelle wafelstof van 100% katoen in de maten 68 t/m 104.

Meer seizoenen slaapzak met 2,3 én 3,3 TOG en te gebruiken in de autostoel

De populaire Hopper slaapzak is ontworpen voor pasgeboren baby’s tot en met 3 jaar. De kleinste maat heeft een omslag voor de handjes met scherpe nageltjes. Door de aansluiting rond nek en armen voelt de slaapzak heerlijk comfortabel en geeft alle bewegingsvrijheid. Deze slaapzak heeft een deelbare rits met drie sluiters, ideaal voor gebruik in de autostoel waardoor je makkelijk je baby van de autostoel naar bed kan brengen! Met een waarde van 2,3 TOG en afritsbare mouwen is het een ideale slaapzak voor alle seizoenen. De Hopper is er in prachtige breisels met vissen die zwemmen en in uni Rib. Alle slaapzakken zijn in kleur te combineren met de katoenen pyjama’s in Ciumbelle wafelstof en print.

Trotseer de wereld met de eerste stapjes in suède Mocassins

Nieuw is de suède Mocassin, uitgevoerd met een dik stiksel rondom de neus. De goede pasvorm is uiteraard gebleven, het design stoerder. Uitbreiding in meer ‘easygoing’ schoeisel om erop uit te gaan. Soepel 100% leren babyschoentjes met een rubber anti-slipzooltje geven een veilige grip voor de eerste loopfase. De klittenbandsluiting rond de enkel zorgt ervoor dat ze goed blijven zitten. Beschikbaar in drie kleuren Gun-metal (donkergrijs), Cognac en Olivine (olijfgroen).

Bekijk meer op lodger.com

lodger
lodger
lodger slaapzak
lodger babyschoentje