lodger empire collectie

Voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid wonen er meer mensen in steden dan erbuiten. Tegelijkertijd verlangen steeds meer stadsbewoners naar een gevoel van natuurlijke plekken. Dit soort schuilplaatsen bieden een belofte van wat stedelijke centra meestal niet kunnen bieden: rust, ontspanning, buiten bereik zijn, teruggaan naar de basis. Dit gegeven heeft Lodger geïnspireerd voor de Empire collectie met verrassende prints, kleuren én nieuwe producten voor de aankomende herfst en winter – van basic tot luxe.

Nieuwe Empire collectie bij Lodger

De eeuwenoude zijderoute die van Europa naar Azië liep blijft de inspiratiebron voor de nieuwe Lodger collectie maar loopt nu over van de herfst naar de winter. We vervolgen de route verder naar het oosten, de bergen in, waar de temperatuur verder daalt. Nieuwe dieren en bloemen prints uit het oosten geïnspireerd uit de streek van de ‘Mongolian Empire’.

Meer seizoenen slaapzak met 2,3 TOG ook voor gebruik in autostoel

De populaire Lodger Hopper slaapzak komt in een breisel met prachtige Empire vissen die zwemmen in water in vier nieuwe kleuren. Deze slaapzak heeft een deelbare rits met drie sluiters, waardoor je zo je baby van de autostoel naar bed kan brengen! Met een waarde van 2,3 TOG en afritsbare mouwen is het een ideale slaapzak voor alle seizoenen. Leuk met de nieuwe knuffel van sherpa fleece: de ‘Rusty’ genaamd.

Natuurlijke prints in voetenzakken, handenwarmers en skipakjes

Er zijn 4-seizoenen voetenzakken met uitneembare binnenvoering en bijpassende handenwarmers voor de ouders, Skipakjes en aansluitende  baby skisloffen: ‘Sockers’ genaamd. Ook de suède Walker, eerste stapjes schoentje, komt er in een mooie cognac kleur bij. Zo hebben we voor de winter inmiddels voor meerdere weertypen ‘easygoing’ schoeisel om erop uit te gaan.

Recycled Teddy collectie

Helemaal nieuw dit jaar is de fashionable Teddy-fleece collectie ontwikkeld van recycled polyester uit Pet-flessen. Het zijn comfortabele 4-seizoenen voetenzakken met uitneembare binnen voering van Teddy in vier kleuren: Black, Off-white, Donkey (grijs) en Parrot (donker robijn) met bijpassende mutsen, sjaals, wanten en sloffen om de baby lekker warm te houden.

lodger.com

lodger empire collectie voetenzakken
lodger meer seizoenen slaapzak