Lodger

Lodger, live in comfort, maakt het jonge ouders graag een stukje makkelijker met multifunctionele producten die zowel comfortabel als handig in gebruik zijn.

Voetenzak, wikkeldeken, muts, wanten en Slippers van Lodger

Het babylabel Lodger staat voor ontdekken, ‘exploren’ van textiel en alle mogelijkheden en is steeds op zoek naar ideeën en gebruiken. Zo is er vanuit een Folklore thema met een ambachtelijke kijk op textiel een collectie voor de Herfst-Winter 2022 ontstaan. Er zijn in duurzame fleece gestanste patronen die zo uit het hout gesneden lijken te zijn, versierd met geweven band. Nieuw is ook de warme comfortabele sherpa fleece voering waarvan de onderzijde van de vezels zijn geverfd voor een luxe 3d effect. De voetenzak heeft een uil-applicatie gekregen. Warmer, de originele 3-in-1 wikkeldeken, is aan de binnenzijde voorzien van twee hazen met borduur en deze komen met bijpassende muts, sjaal, wanten en Slippers.

Lodger gebreide mutsen, wanten en slofjes van Merino-wol

Nieuw zijn de hippe en stoere in Merino wol gebreide mutsen, wanten en slofjes in mooie naturel tinten. Merino wol is een superfijne kwaliteit, duurzaam en comfortabel warm. Het reguleert warmte, kan altijd doorgedragen worden en heeft weinig onderhoud nodig door de zelfreinigende eigenschappen. De populaire leren Steppers hebben nieuwe natuurlijke kleuren: Birch, Sand, Beaver en Coffee maar ook de stoere eerste outdoor stapper: Walker Mocassin is uitgebreid met 3 prachtige kleuren: Storm (lichtgrijs), Beaver (bruin) en Mauve (paarsgrijs).

Slapen was nog nooit zo lekker zacht met Lodger

De Lodger slaapzakken worden gewaardeerd om hun perfecte pasvorm en rits met 3 sluiters voor gebruik in de autostoel. De collectie is aangevuld met 3 nieuwe kleuren superzachte ribstof waar je zoals altijd de mouwen vanaf kunt ritsen. Deze slaapzakken hebben een TOG-waarde van 3,3, iets warmer dan de Folklore-variant die een waarde van 2,4 TOG heeft. De slaapzakken zijn praktisch, handig voor onderweg en makkelijk in gebruik met verschonen. Alle kleding van Lodger is altijd zacht en aaibaar om kleintjes comfortabel en veilig te houden in ieder weertype. De slaapzakken kunnen worden gecombineerd met Jumpers in dezelfde zachte ribstof. Deze worden in maat 50 met voetjes geleverd en in de maten 56-68 met een opening aan de onderzijde.

Meer informatie op: lodger.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

lodger voetenzak
lodger muts
lodger babyslofjes