lodger pyjama

Comfort van baby’s is voor Lodger enorm belangrijk. Dit wordt gewaarborgd door alleen superzachte materialen te gebruiken van de beste kwaliteit. Lodger bestaat dit jaar 20 jaar, dit wordt gevierd met een uitgebreide najaarscollectie en nieuwe pyjama’s!

Compleet assortiment Essentials

De Essentials collectie bestaat uit textiel voor de babykamer, verzorgingsproducten, rompers, mutsjes en krabwantjes. Nieuw van Lodger is de Ciumbelle stof, het is een miniwafelstof die heel zacht aanvoelt. Het breisel met tweekleurendraad zorgt voor een mooi diepte-effect. Voor de komende winter zijn er wrappers, slaapzakken en skipakjes van gebrushde fleecestof maar je kunt ook kiezen voor gebreide jacquard. Het zijn allemaal stoffen die je in de winkel moet voelen om ze te ervaren. De collectie is verkrijgbaar in mooie kleuren zoals sensitive (roze), lightgreen, ocean blue, birch, honey, caramel, rose wood en green bay.

Lodger pyjama’s

Ook voegt Lodger dit jaar nieuwe katoenen baby pyjama’s aan haar assortiment toe. De pyjama’s zijn gemaakt van 100% katoen en zijn Oeko-Tex gecertificeerd. Er is veel aandacht besteed aan de pasvorm, het goed aansluiten rond de hals en extra ruimte voor de luier. Door een speciale behandeling voelt het ribkatoen fluweelzacht aan. De pyjama’s zijn verkrijgbaar in maat 68 t/m 92 en hebben een klein motief dat in meerdere producten uit de najaarscollectie terug te vinden is.

Voor meer informatie: lodger.com

lodger
lodger pyjama