lodger wrapper empire

In 2000 veroverde Lodger de babymarkt met de lancering van de allereerste Wrapper wikkeldeken. Dit jaar viert Lodger haar 20-jarig bestaan en daar hoort uiteraard een nieuwe editie van Lodger’s ‘signature product’ bij; de Wrapper Newborn Empire.

Kernwaarden van de Lodger Wrapper

De Wrapper is een product waarin alle kernwaarden van Lodger samen komen; comfort, gebruiksgemak, multifunctionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid. Deze kernwaarden lopen ook als een rode draad door de nieuwe voorjaarscollectie van Lodger. Een uitbreiding op de bestaande Empire collectie met nieuwe kleuren en prints maar ook geheel nieuwe producten doen hun intrede.

Maak kennis met babyslofje Stepper

Dit jubileumjaar brengt Lodger verschillende nieuwe producten op de markt. De Stepper is een superzacht en flexibel leren slofje, ideaal voor de allerkleinsten. Aan de populaire Ciumbelle Collectie zijn nu ook Beanie mutsjes en krabwantjes toegevoegd die leuk combineren met de Ciumbelle rompers, swaddles en slofjes. De nieuwe versie van de Wrapper is uitgevoerd in stijlvol rib velours en in diezelfde stof introduceert Lodger ook de Jumper, een superzacht boxpakje met handige overslag. Nieuw is ook de ‘Fish’ print die terug te vinden is op de zomerslaapzakken, rompers met korte mouw en swaddles. Daarnaast is de vertrouwde Solid collectie uitgebreid met twee nieuwe kleuren.

Trotseer de warmte met luchtig katoen

Veel ouders met kleine kinderen zaten afgelopen zomer met de handen in het haar, want hoe zorg je dat je baby koel blijft tijdens een hittegolf? Luchtige, ademende babyproducten van hydrofiel katoen zijn daarom voor veel jonge ouders onmisbaar. In de katoen collectie van Lodger vind je ultradunne zomerslaapzakken met 0,5 TOG, luchtige rompers en slofjes. Voor de babykamer heeft Lodger hoeslakens, dekens en aankleedkussenhoezen van ademend, luchtig en superzacht hydrofiel katoen van de hoogste kwaliteit.

lodger.com

lodger stepper babyslofje
Lodger