love to dream slaapzak slaappak

Slaapgebrek bij kinderen en ouders kan ingrijpend zijn op het gezinsleven. Om baby’s, peuters en de rest van het gezin voldoende nachtrust te geven ontwierp Hana-Lia Krawchuk het wereldwijde geprezen Love to Dream 3 fases Sleep System.

Bekroonde slaapserie Love To Dream

De Love To Dream Swaddle UP is de eerste fase van de bekroonde Love To Dream slaapserie. De Swaddle UP is ontworpen om direct vanaf de geboorte te gebruiken en biedt alle voordelen van traditioneel inbakeren met het gemak van een slaapzak met ritssluiting. Medisch onderzoek heeft uitgewezen dat baby’s beter slapen als ze ingebakerd zijn en dat ze tot rust te komen door op hun handjes te zuigen en zich over de wangetjes te wrijven, een natuurlijk instinct dat bekend staat als ‘self-soothing’.

Veilig, comfortabel en vrij bewegen

In tegenstelling tot traditioneel inbakeren, waarbij de baby wordt ingewikkeld met de armen gekruist over de borst of naar beneden, kunnen baby’s in een Love To Dream Swaddle UP zich veilig, comfortabel en vooral vrij bewegen. De unieke vorm stimuleert de baby om te slapen in hun natuurlijke positie met hun handjes omhoog en ze kunnen hun gezicht en mond bereiken om zichzelf te troosten en te kalmeren zonder te krabben. Dit ‘arms up’ ontwerp helpt de natuurlijke schrikreflex, waar baby’s vaak last van hebben en waardoor ze wakker schrikken, te verminderen. Zo kan het hele gezin langer en beter slapen. De nauwsluitende en flexibele pasvorm zorgt voor een geborgen, ingebakerd gevoel omdat ze zich er niet uit kunnen wriemelen. De dubbele ritssluiting maakt het verschonen van luiers ‘s nachts een fluitje van een cent.

Transition slaapzak en slaappakje

Fase 2: de Transition Bag en Transition Suit zijn ontworpen om het inbakeren af te bouwen zodra ouders zien dat hun baby zich wil omrollen. Er kan eenvoudig één vleugel worden afgeritst en de andere hand kan ingebakerd blijven zodat kinderen langzaam wennen aan het met de armen vrij slapen. In de derde fase volstaan de slaapzakken of slaappakjes; deze onesie’s draagbare dekens maken het gebruik van losse dekens onnodig en houden kleintjes toch lekker warm tijdens de nacht.

Niet voor niets bekroond met talloze awards wereldwijd, gecertificeerd heupvriendelijk en verkrijgbaar in verschillende TOG waardes en dessins/kleuren.

Voor meer informatie: lovetodream.nl a3babykids.com

love to dream slaapzak slaappak

Fase 1

love to dream slaapzak slaappak

Fase 2

love to dream slaapzak slaappak

Fase 3