luvion black limited

Luvion is een belangrijke speler in de babymarkt. Met hun babyfoons en verzorgingsproducten maken ze het leven van ouders een stukje makkelijker. De producten van Luvion zijn innovatief, altijd mooi vormgegeven en gebruiksvriendelijk.

Luvion Essential: best verkochte model nu in all-black

Nieuw is de Limited Black Edition van de bestverkochte babyfoon van Luvion: Essential. Deze stoere all-black edition staat in ieder modern interieur! Met haarscherp beeld en glashelder geluid en standaard voorzien van alle nodige babyfoonfuncties. Komt er een broertje of zusje bij? Geen probleem, er kunnen tot maximaal 4 camera’s op worden aangesloten. Bovendien zijn de camera’s van de Essential, Essential Limited Edition en Limited Black Edition onderling uitwisselbaar voor een ideale mix and match!

luvion essential black edition

Luvion Supreme Connect 2

Stel je prijs op een veilige privéverbinding met je baby? Kies dan voor de premium HD babyfoon Luvion Supreme Connect 2. Waar je ook bent, je kunt overal je kindje bekijken en beluisteren via de veilige app. Voor een comfortabel en veilig gevoel thuis en onderweg.

luvion-supreme-connect-2-babyfoon-met-app
luvion babysense 7
luvion babysense7

Luvion Babysense 7 sensormatjes

Wil je de baby nog beter in de gaten houden, dan biedt Babysense uitkomst. Babysense is een bewakings- en preventiemiddel dat de bewegingen van je baby in wiegje of ledikant registreert. Gaat je kindje anders ademen (veel sneller of langzamer) of stopt de ademhaling? Dan slaat Babysense direct alarm. Ideaal voor zorgenkindjes of als je gewoon een extra oogje in het zeil wilt houden. Goed te weten: Babysense wordt ook gebruikt in kraamklinieken en bij kinderdagverblijven.

Baby weegschaal Scale Exact-75

Soms is het fijn om te weten of je kindje goed heeft gedronken en voldoende aankomt. Het meten en weten kan nu eenvoudig met de Baby Scale Exact 75 van Luvion. Op het LCD scherm lees je snel en duidelijk het exacte gewicht van de baby af tot wel 5 gram nauwkeurig. Met het stabilisatiesysteem is een bewegende baby zelfs geen probleem. In de koude wintermaanden is de nulmeting handig, leg eerst de doek op de weegschaal, stel de nulmeting in en leg daarna de baby met omslagdoek op de weegschaal. De weegschaal wordt geleverd inclusief meetlint om de lengte van je kindje op te meten.

Voor meer informatie: luvion.nl
Bekijk meer nieuwe babyspullen

Luvion-Babyweegschaal-Exact-65