Het nieuwe concept ‘MARKET by kleine fabriek’ was een succes en zal daarom deze winter worden herhaald op 8 en 9 januari in de Parkhal (hal 8) van de RAI. Dit keer groter, sterker en nog steeds koploper als het gaat om Europese kinderfashion en leuke accessoires!

Bonnie mob

bonne mob presenteert haar nieuwe voorjaarscollectie ‘Smile’ geïnspireerd door de 70 jaren, zomerfestivals en muziek. De lichtgewicht organic jersey, zachte denim, twill en gebreide garens zijn versierd met dansende konijntjes, oude fotocamera’s, zonnetjes en regenbogen.

Mies & Co

Een nieuw label op het gebied van baby lifestyle voor slapen en onderweg. Bij Mies & Co geen traditionele kleuren als roze en lichtblauw maar een stoerdere uitstraling qua print en kleur. Van warme voetenzakken, lieve lakentjes, knuffeltjes tot een echte diaper clutch.miesenco

Snurk

Snurk is bekend geworden met het dekbedovertrek met kartonnendoos-print waarmee Stichting Zwerfjongeren wordt ondersteund. Nieuw is de ‘horizontal wear’ voor kinderen.

Apple Park

Bijzondere knuffels en rugzakjes van dit Amerikaanse label. De Organic Farm Buddies van Apple Park zijn veilig voor kleintjes en gemaakt van organische materialen. De rugzakjes zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen.

Squitos

Squitos is een nieuw mugwerend product voor appleparkkinderen. Met de vrolijke dierenstickers die op bijvoorbeeld kleding, bedje of buggy geplakt kunnen worden, zijn kinderen tot 72 uur beschermd tegen muggen.

Monchhichi

Om te spelen, verzamelen en liefhebben deze Monchhichi knuffelaapjes met een duimpje dat in het mondje kan. Al ruim 40 jaar geliefd bij kinderen, ouders en grootouders!

Bezoek de kleine fabriek gratis

Stuur een email naar info@kleinefabriek en vraag om de unieke code.