ooh noo kleine fabriek

De MARKET opzet van de kleine fabriek in combinatie met de Modefabriek heeft zich bewezen en is voor herhaling vatbaar. Maak je op voor twee bruisende dagen voor kids labels, nieuwe collecties en trends in RAI Amsterdam!

Ammehoela

Dit eigenzinnige merk is ontworpen voor ouders en kinderen van 0 tot 4 jaar die relaxed in het leven staan. De collecties kenmerken zich met comfortabele pasvormen, zachte kwaliteit en met de hand geïllustreerde prints.

The Bonniemob

Dit label is opgericht door Tracey Samuel, een ontwerpster van breisels die zich nu helemaal op babykleding richt. De gedurfde, duurzame ontwerpen en de machine wasbaarheid maken deze kleding geliefd bij ouders.

Jooseph’s

Vorig jaar introduceerde Jooseph’s uit Zwitserland een nieuwe kledinglijn met vijf lieve monstertjes voor kleintjes van 0 tot 3 jaar. De kleding is GOTS gecertificeerd, heeft een ‘urban look en feel’, opvallende kleurencombinaties en kleine details.

Little Label Newborn

De newborn rompers, t-shirts, broekjes, mutsjes, vestjes en jumpsuits in de kleuren  caramel, mid blue, silver grey en blossom pink kunnen naar wens gecombineerd worden. Nieuw zijn de babydoeken in matchende prints en kleuren.

ooh noo

Met bijzonder beddengoed, speelgoed dat veel prijzen won, opvallende accessoires en kinderkamermeubelen brengt oprichter en industrieel ontwerpster Nina Mihovec stijl en design in de kinderkamer.

Pinata PUM

Deze casual en comfortabele kinderkleding is kleurrijk, heeft originele prints en ontwerpen. Er worden vooral duurzame materialen gebruikt met natuurlijke en organische kleurstoffen.

Plumeti Rain

Natuur, verhalen, buiten spelende jongens en meisjes… deze mooie momenten zijn de inspiratie voor een nostalgische en luxe collectie met prints en een snufje poëzie. We zien veel vezelmaterialen zoals wol en kasjmier, maar ook tule en glitter!

In BabyWereld juni staat hoe je een toegangscode kunt aanvragen voor bezoek aan de kleine fabriek.
Meer informatie over de beurs vind je op de website van kleine fabriek