maxi cosi connected home

Maak kennis met de eerste smart nursery in de Benelux: 4 apparaten, op 1 app. Allemaal met elkaar verbonden om de babykamer slimmer te maken. Een luchtbevochtiger, een camera waarmee ouders hun kindje in de gaten kunnen houden via hun Smartphone, een sooth light & sound dat kindjes kalmeert met rustgevende muziek. En als klap op de vuurpijl een slimme ledstrip voor onder het bedje. Connected Home viel met de Baby Innovation Award 2 keer in de prijzen: in de categorie Travel & Safety en voor de Consumer Award.

Maxi-Cosi See Baby Monitor

De Maxi-Cosi Connected Home monitor zorgt voor de nodige gemoedsrust bij ouders. Via live HD-streaming op elk apparaat kunnen ze de baby in de gaten houden met dag- en nachtzicht. Persoonlijke instellingen en gegevens zijn volledig versleuteld, zodat familiemomenten privé blijven. Verandert er wat in beweging, geluid, temperatuur of vochtigheid? Dan stelt Maxi-Cosi Connected Home ouders direct op de hoogte. Het is zelfs mogelijk een selectie rustgevende geluiden vooraf in te stellen. Dankzij een reeks slimme sensoren communiceren de Connected Home-producten naadloos met elkaar. Als de baby bijvoorbeeld wakker wordt, kan automatisch de Soothe Light & Sound worden ingeschakeld om de baby te troosten. Allemaal bestuurd via de Connected Home-app of spraak gestuurd via Alexa en Google.

Maxi-Cosi Breathe luchtbevochtiger

De Breathe luchtbevochtiger zorgt ervoor dat de babykamer altijd de perfecte luchtvochtigheid heeft voor een rustgevende nachtrust. Vergeten aan te zetten? Geen probleem, hij is overal via de app in te schakelen. Fijn om de kamer voor het slapen gaan voor te bereiden met verschillende nevelniveaus. Met het instellen van de autotimers gaat het aan- en uitzetten helemaal automatisch. Met een royale tankinhoud van 3,8 liter kan de Breathe-luchtbevochtiger 24 uur ononderbroken werken. De Breathe Humidifier is ook te gebruiken als diffuser voor etherische olie.

Soothe Light & Sound

Soothe Light & Sound zorgt voor ontspanning in de babykamer. Stel de slaaproutines van de baby in met rustgevende lichtjes, geluiden en slaapliedjes. Of stel automatische inschakeling in wanneer de See Baby Monitor merkt dat de baby wakker is, voor extra comfort en gemoedsrust.

Glow crib light nachtlampje van Maxi-Cosi

Een slimme bewegingsdetector onder de wieg activeert een zacht licht dat aangaat als ouders dichterbij komen. Handig om de baby te controleren of iets wat gevallen is op te pakken in de nacht zonder de baby wakker te maken. Het lichtje dimt automatisch als de babykamer wordt verlaten. Via de app kunnen afstand, timers, schema’s, lichtkleur en helderheid worden ingesteld.

Lees meer op maxi-cosi.nl
Bekijk meer nieuwe babyspullen

maxi cosi connected home
maxi cosi connected home