maxi cosi coral

Iedere ouder kent het probleem van het dragen van een zware autostoel aan de arm. Maxi-Cosi biedt met de Coral de oplossing: een modulair baby autostoeltje met een dubbele innovatieve functie.

Gebruiksvriendelijk en innovatief autostoeltje

Maxi-Cosi Coral voldoet aan de strengste veiligheidsnormen en is geschikt voor gebruik vanaf de geboorte tot en met 12 maanden. Dit autostoeltje is gebruiksvriendelijk en innovatief. De soft carrier kan in en uit de safety shell worden genomen en kan apart worden gebruikt. Zo kunnen ouders hun kleintje altijd dicht bij zich dragen. De soft carrier is met 1,7 kg zo licht dat ouders hun baby moeiteloos met één hand, in en uit de auto kunnen tillen. Uniek is ook de manier waarop de soft carrier kan worden gedragen, bijvoorbeeld aan de verstelbare, zachte handgrepen of in de armen voor meer intimiteit.

Dit autostoeltje kun je eenvoudig installeren

Maxi-Cosi Coral is eenvoudig te installeren in de auto. De FamilyFix3 wordt aan de Isofix-bevestigingspunten in de auto vastgezet waarna de Coral op de basis kan worden vastgeklikt. Audiovisuele indicatoren bevestigen of de soft carrier op juiste en veilige wijze is geïnstalleerd.  Het harnasje blijft open staan zodat de baby in een paar seconden in en uit het autostoeltje kan worden getild.

Zonder Isofix-bevestigingspunten kan de Coral met behulp van autogordels worden geïnstalleerd. De uitneembare Coral is ook goedgekeurd voor gebruik in vliegtuigen.

Het autostoeltje wordt geleverd met extra groot zonnescherm voor maximale bescherming tegen de zon. Verkrijgbaar in de kleuren black, red, blue, graphite en green.

maxi-cosi.nl

maxi cosi coral
maxi cosi coral
maxi cosi coral
maxi cosi coral