maxicosi familyfix 360 autostoel

Een baby of klein kind in een autostoel zetten en vastgespen is soms een hele worsteling. Ouders staan ingewikkelde handelingen te verrichten in een gebogen, niet ergonomische rughouding. Dan zijn de roterende autostoelen van Maxi-Cosi met het eenvoudige ‘click and go’ bevestigingssysteem een uitkomst. Dit voorjaar introduceert Maxi-Cosi de nieuwe ISOFIX en i-Size proof 360 Family. Deze bestaat uit een roterende base met een bijpassende Pebble 360 autostoel voor gebruik vanaf de geboorte tot 12 maanden. Daarna, of in plaats van, kunnen ouders kiezen voor de Pearl 360 die vanaf de geboorte tot ongeveer 4 jaar te gebruiken is.

Maxi-Cosi Pebble 360

Autostoel Pebble 360 is geschikt voor pasgeborenen tot de leeftijd van ongeveer 15 maanden. Deze autostoel wordt met één eenvoudige klik op het FamilyFix 360 onderstel vastgezet. Via FlexiSpin rotatie kan de autostoel met slechts één hand naar de deuropening worden gedraaid; voor het ergonomisch en soepel in- en uitnemen van het kindje. Voor extra bedieningsgemak blijft het Easy-in vijfpuntsharnas openstaan, dus geen gehussel meer met de veiligheidsriemen. En de allerkleinste baby’s liggen knus, zacht en comfortabel in de Baby-hugg insert voor veel kleine slaapjes. De bekleding van de Pebble 360 is gemaakt van ClimaFlow materiaal dat ervoor zorgt dat de baby het niet te koud of te warm krijgt. Naast superveilige ISOFIX bevestiging beschermt de G-Cell Side Impact technologie kinderen tegen zijwaartse botsingen.

Zit de stoel goed vast, staat de afsteunpoot goed afgesteld? Indicatoren helpen ouders of de autostoel op de juiste manier is geïnstalleerd. Verder heeft de Pebble 360 een verstelbare hoofdsteun, een ergonomische draagbeugel en een slim verborgen extragroot UV zonnescherm dat op zonnige dagen naar voren kan worden getoverd. Pebble 360 is verkrijgbaar in zwart, grafiet, grijs, blauw, groen. Als extra accessoires zijn verkrijgbaar een voetenzak, zomer inlay, regenhoes, baby autospiegel.

maxicosi familyfix 360 autostoel
maxicosi familyfix autostoel 360

Maxi-Cosi FamilyFix autostoel Pearl 360

Autostoel Pearl is geschikt vanaf de geboorte, maar langer worden doorgebruikt, tot ongeveer 4 jaar. Doordat deze autostoel 360 graden kan worden gedraaid, kan deze in iedere positie worden gebruikt: tegen de rijrichting in (aanbevolen), of met de rijrichting mee. In- en uitnemen van kinderen is in deze roterende autostoel net zo gebruiksvriendelijk als de Pebble 360. Extra handig is het vijfpuntsharnas dat blijft openstaan zodat ouders hun kind snel en op een juiste manier in de autostoel kunnen plaatsen. De extra ruime zit van de Pearl 360 wordt geleverd met een insert voor de allerkleinsten. ClimaFlow techniek houdt kinderen waar dan ook op een comfortabele manier op temperatuur. Ook de Pearl 360 is uitgerust met G-Cell Side Impact technologie om de effecten van een zijdelingse botsing tot een minimum te reduceren. Autostoel Pearl 360 is verkrijgbaar in zwart, grafiet, grijs, rood en cognac. Als extra accessoires zijn beschikbaar: een baby autospiegel, stoelbeschermer en zomerhoes.

i-Size proof

De FamilyFix 360 base, Pebble 360 en Pearl 360 zijn allemaal i-Size proof. Naast ISOFIX raakt achterwaarts vervoer steeds meer ingeburgerd, de veiligste manier om kinderen te vervoeren. Het advies luidt om kinderen zo lang mogelijk, liefst tot 4 jaar achterwaarts gericht te vervoeren om letsel aan nek of hoofd te minimaliseren. Maxi-Cosi blijft focussen op het veilig vervoer van kinderen en een correcte installatie. Ze werkt daarvoor intensief samen met winkeliers en experts in de industrie om het veiligheidsbewustzijn bij de consument te vergroten.

Meer informatie op maxi-cosi.nl
Bekijk meer nieuwe babyspullen

maxicosi familyfix 360 autostoel
maxicosi familyfix 360 autostoel
maxicosi familyfix 360 autostoel