maxi cosi lila

De nieuwe Maxi-Cosi Lila XP is geschikt vanaf de geboorte tot 4 jaar en biedt comfort buiten de gebaande paden en dat ook letterlijk! Want dankzij de all-terrainwielen, zachte vering en het innovatieve Modulo-drive systeem kunnen ouders op elk terrein moeiteloos manoeuvreren. Daarmee komen ze op plekken waar andere kinderwagens niet komen!

All terrein wielen en goede vering voor de Maxi-Cosi Lila XP

De Lila XP is ontwikkeld voor de meest onbegaanbare terreinen, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort voor ouder en kind. De all-terrainwielen en zachte vering aan voor- en achterkant zorgen voor wendbaarheid op elke ondergrond. Met het unieke Modulo-drive systeem met knoppen op het frame, kunnen de zwenkwielen zonder bukken of te hoeven stoppen worden vergrendeld of ontgrendeld. Het matrasje is omkeerbaar en warmteregulerend en dat betekent warm in de winter en koel in de zomer. Lila XP is uitgerust met een groot UPF50+ zonnescherm met kiekeboevenster.

Veel opbergruimte en grote opbergmand

De Lila XP biedt voldoende opbergruimte en is daarmee geschikt voor alle avonturen. Superhandig is de grote mand met een inhoud van maximaal 10 kg. Opgroeiende kindjes zijn geen probleem voor de Lila XP: in het één meter lange XXL stoeltje en verstelbare voetensteun passen kindjes tot vier jaar oud. De Lila XP is met één hand opvouwbaar, zo houden ouders altijd een hand vrij!

Maxi-Cosi Oria XXL reiswieg

Het is belangrijk dat een reiswieg voldoende ruimte biedt, daarmee kan een reiswieg niet alleen lang worden gebruikt, baby’s kunnen zich ook veel beter bewegen en ontwikkelen! De Oria XXL is de grootste reiswieg die Maxi-Cosi momenteel biedt en is te gebruiken vanaf de geboorte tot circa 9 maanden (80 cm). De Oria XXL is groot en comfortabel dankzij het gevoerde matras en de relaxfunctie. Deze reiswieg  is het ideale maatje voor de all-terrain kinderwagen Lila XP.

Past op alle Maxi-Cosi kinderwagens

De reiswieg past met behulp van de adapters ook op vrijwel alle andere Maxi-Cosi kinderwagens en is eenvoudig met twee klikken op de kinderwagen te bevestigen. De reiswieg beschikt over praktische en toegankelijke vakken voor het opbergen van spulletjes. De Oria XXL wordt geleverd inclusief groot zonnescherm, nap keeper en een regenscherm. De nap keeper en het regenscherm kunnen na gebruik gemakkelijk in de vakken worden opgeborgen. Met slechts 4,4 kg is het een van de lichtste grote reiswiegen op de markt. Uniek is de mogelijkheid om de reiswieg op te vouwen en op te bergen tot een volgend kindje in de familie geboren wordt!

maxi-cosi.nl

maxi cosi lila kinderwagen
maxi cosi lila kinderwagen
maxi cosi reiswieg
maxi cosi reiswieg