maxi cosi mica

Met de Maxi-Cosi Mica wordt elke rit een ontspannen en veilige rit voor elke ouder en hun baby, dankzij de mogelijkheid om het stoeltje 360 graden te draaien! Het draaibare autostoeltje Maxi-Cosi Mica is geschikt voor pasgeboren baby’s en kinderen tot 4 jaar (40-105 cm). Installatie gaat eenvoudig en veilig met Isofix. Daarnaast voldoet het stoeltje aan de nieuwste Europese veiligheidsnormen (i-Size).

Uitgerust met de nieuwste veiligheidstechnologie

Maxi-Cosi Mica is ook voorzien van de meest innovatieve veiligheidstechnologie: G-CELL. Dankzij deze technologie worden krachten die bij botsingen vrijkomen opgevangen en worden ook kinderen beschermd tegen het risico op verwondingen bij een zijdelingse botsing. In de Mica kunnen kinderen worden vervoerd totdat ze 4 jaar oud zijn. Mica is draaibaar in alle standen met slechts één klik.

Bevestiging met Isofix

Mica kan met Isofix worden bevestigd. De handige steunpoot biedt stabiliteit, ook wanneer een kindje niet in de stoel zit. Visuele indicatoren geven aan of het autostoeltje correct is bevestigd aan de Isofix bevestigingspunten in de auto. De extra haken houden de gordels open terwijl het kind in het stoeltje wordt gezet. Fijn te weten: de bekleding is afneembaar en wasbaar.

Zitverkleiner voor kleine baby’s

Er is ook een zitverkleiner voor pasgeboren baby’s voor ultiem comfort. Als je baby ouder wordt, kan hij of zij nog steeds comfortabel in het autostoeltje zitten dankzij de slaapstand, de hoofdsteun met memory foam en de ingebouwde ventilatie in de rug. Kinderen kunnen koel en comfortabel reizen tot een leeftijd van wel 4 jaar. Maxi-Cosi Mica is verkrijgbaar in black, graphite en grey.

maxi-cosi.nl

maxi cosi mica
maxi cosi mica
maxi cosi mica
maxi cosi mica