maxi cosi mica pro eco

Autostoeltje Maxi-Cosi Mica Pro Eco biedt jou als ouder alles wat je nodig hebt. Dankzij de comfortabele baby-hugg-zitverkleiner kun je het stoeltje vanaf de geboorte gebruiken totdat het kindje 4 jaar oud is. De autostoel is 360◦ draaibaar en dat betekent dat je vier jaar lang kunt reizen in de veiligste achterwaarts gerichte positie.

Maxi-Cosi Mica Pro Eco is een duurzame keuze

Autostoel Maxi-Cosi Mica Pro Eco is ontworpen volgens de strengste huidig geldende i-Size-veiligheidsnormen. De bekleding is gemaakt van 100% zachte, gerecyclede stoffen en is daarmee een duurzame keuze voor jou als ouder. De ingebouwde G-Cell 2.0 technologie biedt maximale bescherming bij een zijdelingse botsing. Jouw baby en kinderen zijn optimaal beschermd vanuit meerdere hoeken in deze autostoel door de 3D schokabsorbering.

Snelle bevestiging en comfort

Maxi-Cosi Mica Pro Eco is comfortabel qua gebruikersgemak. Je kunt deze autostoel snel en eenvoudig installeren met behulp van de ISOFIX bevestigingspunten. Het slimme draaimechanisme kan met één hand worden bediend en helpt jou je kinderen vlot in en uit de autostoel te nemen. Het Easy-in vijfpunts veiligheidsgordel maakt het nog een stuk praktischer, deze blijft namelijk open staan als deze los is gemaakt. Foutieve installatie is praktisch uitgesloten omdat je een signaal te horen krijgt als de stoel op de juiste manier is geïnstalleerd. Daarmee wordt de veilige, achterwaarts gerichte positie gewaarborgd.

Ademende stoffen op de Maxi-Cosi Mica Pro Eco

De steunpoot van deze autostoel zorgt voor extra stabiliteit. Naarmate je kindje groeit kan de hoofdsteun worden versteld. Dankzij de grotere ClimaFlow-panelen en duurzame, ademende stoffen wordt de autostoel niet te warm en is er altijd sprake van goede luchtcirculatie. De verschillende ligstanden en extra inlay zorgen ervoor dat jouw kleintje altijd comfortabel zitten of een slaapje kunnen doen.

Maxi-Cosi Mica Pro Eco is verkrijgbaar in de kleuren Authentic black en Authentic Grey.
Bekijk meer op maxi-cosi.nl
Meer nieuwe babyspullen bekijken

maxi cosi mica pro eco
maxi cosi mica pro eco
maxi cosi mica pro eco
maxi cosi mica pro eco