maxicosi nesta kinderstoel

Maxi-Cosi Nesta is een nieuwe, stijlvolle houten kinderstoel vanaf de geboorte tot volwassen leeftijd. Het ontwerp is uniek en garandeert dat kinderen in elke levensfase altijd comfortabel aan tafel zitten. Maxi-Cosi Nesta is gemaakt van duurzaam beukenhout en de Newborn en Toddler Kit hebben een bekleding van 100% gerecyclede stof.

Maxi-Cosi Nesta heeft een unieke rugleuning

Vanaf de eerste dag liggen pasgeboren baby’s in de meest comfortabele positie in het zachte babynestje van de Newborn Kit van Maxi-Cosi Nesta. Er kan gekozen worden uit 2 posities, inclusief een horizontale positie voor pasgeborenen. Voor de eerste babyhapjes kan de rugleuning wat meer rechtop worden gezet. Gaat het rechtop zitten goed, dan kunnen peuters veilig en stabiel in de Toddler Kit van Maxi-Cosi Nesta aan tafel zitten, met de hoge rugleuning helemaal rechtop.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Maxi-Cosi Nesta is gemaakt met toekomstige generaties in gedachten. Deze hoge kinderstoel kan tot volwassen leeftijd worden gebruikt. Deze kinderstoel is gemaakt van duurzaam beukenhout en ontworpen met minimale plastic onderdelen om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. De Newborn Kit en Toddler Kit van Maxi-Cosi Nesta zijn gemaakt van 100% gerecyclede stoffen.

Modern design voor kinderstoel Nesta

Met zijn strakke lijnvoering en mooie afgeronde vormen past Maxi-Cosi Nesta in ieder interieur, of deze nu aan de keukentafel, in de woonkamer, speelkamer of kinderkamer staat. Dit Nederlandse ontwerp is tijdloos en gaat generaties lang mee.

Gebruiksvriendelijk

Maxi-Cosi Nesta kinderstoel kan worden gebruikt in iedere levensfase van het kind. De kinderstoel kan eenvoudig in elkaar worden gezet en ouders kunnen de stoel snel aanpassen van Newborn positie naar Toddler positie en de fase erna. De zitting en de voetensteun zijn aanpasbaar voor een goede, ergonomische zithouding. Is er lekker geknoeid? De strakke lijnvoering en afgeronde delen zorgen ervoor dat voedselresten niet kunnen achterblijven in naden of kieren. De bekleding is ook nog eens waterafstotend, dus als er wat wordt gemorst dan is dat met een doekje snel weer opgelost.

Voor elke leeftijd veilig

De Nesta van Maxi-Cosi is een stoel die is ontworpen voor pasgeboren baby’s, peuters, tieners, moeders, vaders en zelfs opa’s en oma’s. Maxi-Cosi Nesta is speciaal ontworpen om comfortabel te zitten in elke positie en voor elke leeftijd. Veilig is de Nesta ook: baby’s zitten in de Newborn Kit veilig in het harnasje, de stoel staat stabiel en is bestand tegen klimpartijen van ondernemende peuters. De Nesta Newborn Kit voor baby’s van 0 tot 6 maanden en de Nesta Baby & Toddler Kit voor kindjes vanaf 6 maanden zijn apart verkrijgbaar. De Maxi-Cosi Nesta is aantrekkelijk geprijsd en in september 2022 verkrijgbaar.

Meer informatie vind je op maxi-cosi.nl
Bekijk meer nieuwe babyspullen

maxicosi nesta kinderstoel