maxi cosi plaza

Het leven in de stad is druk en hectisch en het vervoeren van een kindje is voor ouders soms een hele uitdaging. Om ouders hierbij behulpzaam te zijn ontwikkelde Maxi-Cosi de nieuwe kinderwagen  Plaza+.

Maxi-Cosi Plaza+ comfortabel en voorzien van alle gemakken

De nieuwe Maxi-Cosi Plaza+ is een comfortabele kinderwagen voorzien van alle gemakken. Plaza+ staat garant voor een soepel ritje voor ouders en hun kindje. Met het fleixbele 3-in-1 travelsysteem van Maxi-Cosi schakelen ouders razendsnel over van autorit naar een wandeling in de stad, naar winkels, het park, een restaurantje en weer terug naar huis. Thuis aangekomen kan de wagen met één hand worden opgevouwen om rechtop, vrijstaand te worden weggezet.

Ruime reiswieg, bestand tegen trillingen van het wegdek

Maxi-Cosi Plaza+ wordt geleverd met een ruime reiswieg voor comfortabele slaapjes. De grote wielen aan de achterzijde en kleine aan de voorzijde zijn voorzien van anti-lekbanden. Met de Xtrail schokdempers worden trillingen zoveel mogelijk tegengegaan. En is het zonnig weer? Dan  is de UPF 50+ zonnekap in een mum van tijd uitgevouwen. Via het kijkvenster van Maxi-Cosi Plaza+ kunnen ouders hun kindje steeds goed in de gaten houden. De kinderwagen heeft een hoge wandelwageninzet met comfortabele kussens voor het makkelijk in- en uitnemen van hun kindje. Het harnasje past zich aan de groei van het kind aan en het openen en dichtmaken gaat makkelijk en snel met de magneetsluiting.

Extra accessoires

Bij de Maxi-Cosi Plaza+ zijn als extra accessoires verkrijgbaar een footmuff, warmhoudhandschoen, een luiertas en parasol. Naast autostoel Pebble met zijn unieke 360° draaibare mechanisme, passen ook de andere Maxi-Cosi autostoeltjes moeiteloos op het frame.

Maxi-Cosi Plaza+ is verkrijgbaar in Essential Black, Essential Graphite en Essential Green.

Meer informatie vind je op: maxi-cosi.nl

Bekijk meer nieuwe babyspullen

maxi cosi plaza
maxi cosi plaza
maxi cosi plaza