medela borstkolf swing maxi

In het jaar dat ze 60 jaar bestaat, introduceert Medela een opvolger van haar iconische dubbelzijdige elektrische borstkolf Swing Maxi. De nieuwe Swing Maxi brengt nieuwe features en voordelen met zich mee. Medela presenteert hiermee meteen het nieuwe, moderne en stijlvolle ontwerp voor haar borstkolvenlijn.

Nieuwe voordelen voor drukke moeders

De nieuwe Swing Maxi geeft moeders meer mobiliteit en bewegingsvrijheid en behoudt essentiële kenmerken van de huidige generatie, zoals eenvoud in gebruik, efficiënt afkolven en comfort. Met de nieuwe ingebouwde oplaadbare accu kan de moeder tot 6 afkolfsessies op één volle lading kolven, zodat ze niet afhankelijk is van een stopcontact en onderweg of buiten de deur van meer vrijheid kan genieten. Opladen kan ze snel en overal met de USB-C lader. De combinatie van de 2-Phase Expression technologie en het PersonalFit Flex borstschild, kenmerkende technologieën van Medela, biedt moeders meer comfort en tot 11,8% meer melk. Het aangename en gebruiksvriendelijke ontwerp is erop gericht het kolven nog makkelijker te maken: met slechts 4 knoppen en 9 voorgeprogrammeerde instellingen, is afkolven eenvoudiger en intuïtiever. Met de nieuwe pauze-functionaliteit kan ze haar afkolfsessie kort pauzeren, zonder daarna opnieuw te moeten beginnen. Door de weinige onderdelen is de nieuwe Swing Maxi heel eenvoudig te reinigen en in elkaar te zetten en met slechts 45dB op de maximale afkolfstand is hij merkbaar stiller dan zijn voorganger.

Swing Maxi borstkolf voor trotse moeders en meer

Medela weet dat moeder worden – naast de mooie, liefdevolle en emotionele momenten – ook zijn uitdagingen kent. Met een baby in haar leven, kan het voor sommige moeders moeilijk zijn om de tijd en energie te vinden voor ‘me-time’ en voor de hobby’s die ze voor de bevalling had. En dat is nu net waar de wetenschap en onze geavanceerde technologie bij kunnen helpen. Of het nu gaat om een lekkere boswandeling, een yogasessie in de namiddag of het koken van haar lievelingsgerecht in de avond, de nieuwe Swing Maxi is ontworpen om mama’s de vrijheid te geven om alles te zijn wat ze wil zijn: trotse moeder en meer.

De ontwikkeling van Medela gaat door

Met de lancering van de nieuwe Swing Maxi laat Medela zien dat ze klaar is voor de toekomst. Het nieuwe frisse ontwerp past bij de moderne actieve moeder. Het karakteristieke Medela geel komt volop terug in de krachtige nieuwe verpakkingslijn maar ook met mooie accenten en elementen in het ontwerp van de nieuwe kolf. En natuurlijk blijft het daar niet bij. Later dit jaar volgt een volgende uitbreiding van het assortiment. Dan introduceert Medela de enkelzijdige elektrische kolf Solo die de nog iconischere Medela Swing zal opvolgen, met dezelfde moderne functionaliteiten en features als de Swing Maxi.

Lees meer over de nieuwe Swing Maxi op medela.nl/swingmaxi
Bekijk meer nieuwe babyspullen

medela borstkolf swing maxi
medela borstkolf swing maxi