medela freestyle flex

Medela lanceert nieuwste borstkolf: Freestyle Flex – designed for life. In hun drukke leven maken moeders bewuste keuzes. Daarbij kiezen ze oplossingen die hun dagelijkse leven makkelijker maken. Medela ontwerpt en ontwikkelt producten met deze moeders en hun leven in gedachten. Ze willen moeders helpen en steunen in die keuzes, in hun dagelijkse leven, in hun borstvoeding.

Dubbelzijdige elektrische borstkolf

Na de succesvolle introductie van de Swing Flex en Swing Maxi Flex brengt Medela dit najaar een gloednieuwe kolf op de markt, de Freestyle Flex , ontworpen voor elke moeder, voor elke dag. Freestyle Flex is een dubbelzijdige elektrische borstkolf die moeders de flexibiliteit geeft te kolven waar en wanneer ze willen.  Hij heeft een ingebouwde oplaadbare accu die tot 8 dubbele afkolfsessies mee gaat. Bovendien zorgt de meegeleverde USB-C kabel ervoor dat ze de kolf nagenoeg overal weer kunnen opladen.

Compact, licht en makkelijk mee te nemen

Freestyle Flex is compact en licht, daardoor makkelijk mee te nemen. Bovendien past hij in de palm van je hand en is hij makkelijk te bedienen door middel van een verlicht touchscreen. Makkelijk voor de nachtelijke kolfsessies. Met de nieuwe vertraagde start functie heeft de moeder tijd om haar borstschilden goed te plaatsen voordat de kolfsessie begint, wat zeker bij dubbel kolven erg handig is. Uniek ook is de verbinding met de MyMedela App. Koppel de kolf aan de app en deze registreert automatisch alle kolfsessies. Makkelijk om kolfgegevens te bewaren, terug te kijken en te delen.

Ovale borstschilden voor grotere melkproductie

Natuurlijk is ook deze kolf voorzien van de nieuwste Medela Flex Technologie. De ovale borstschilden hebben een wijdere openingshoek waardoor deze beter aansluiten op de verschillende soorten en maten borsten. Dit voorkomt het samendrukken van de melkklieren, wat de melkproductie bevordert. Hierdoor kolf je 11% meer melk en worden je borsten 4% beter geleegd. Bovendien kan het schild 360° gedraaid worden zodat moeders hun meest comfortabele positie kunnen kiezen. De zachte rand van het schild zorgt voor een comfortabele pasvorm op de borst. De kolf wordt standaard geleverd met de Flex borstschilden in 2 maten, 21 en 24 mm.

Met overloopbeveiliging voor ontspannen kolven

De nieuwe Flex connector heeft een overloopbeveiliging zodat moeders in een ontspannen houding kunnen kolven. De connector zelf is eenvoudig te reinigen, met zo min mogelijk onderdelen die moeten worden gewassen en gedesinfecteerd. Freestyle Flex is vanaf half oktober verkrijgbaar in Nederland en België.

medela.nl

medela freestyle flex
medela freestyle flex
medela freestyle flex