bobike fietsstoeltje

Bobike is een oer-Nederlands merk dat al sinds 1978 fietszitjes ontwikkelt, ontwerpt en produceert. Bobike fietszitjes worden ontworpen in Nederland en geproduceerd in Europa. Het team van Bobike heeft veel expertise in huis op het gebied van veiligheid, design en duurzaamheid. Op deze manier kun je niet alleen stijlvol en veilig maar ook duurzaam op avontuur gaan met je kleintje!

Bobike fietsstoeltjes en duurzaamheid

Door het waterverbruik te reduceren, minder afval te produceren, minder elektriciteit te gebruiken en de CO2 uitstoot te verminderen streeft Bobike naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Daar hoort ook het gebruik van gerecyclede materialen bij, net zoals milieuvriendelijke verpakkingen, het terugdringen van papiergebruik en het ontwikkelen van nieuwe processen. Zo zijn alle gekleurde rugplaten van de Bobike One fietsstoeltjes gemaakt van 100% gerecycled materiaal en zijn ze 100% recyclebaar. Ook met deze nieuwe materialen voldoen de fietsstoeltjes volledig aan de geldende normen.

Bobike One Eco, het eerste duurzame fietsstoeltje

Om Bobike One nog duurzamer te maken, introduceerde Bobike het One Eco-model, het eerste duurzame fietsstoeltje. In dit model fietsstoeltje is 30% gerecycled materiaal verwerkt in de binnenste schaal. Dit geeft het fietszitje een unieke gemarmerde look, geen twee Eco fietsstoeltjes zijn daardoor hetzelfde. Het is het beste compromis tussen duurzaamheid en veiligheid!

Nieuwe duurzame materialen voor fietsstoeltjes

Na uitvoerige studies en testen met nieuwe en duurzame materialen is er ook een slaaprol voor op het stuurtje waarin suikerriet is verwerkt. Er wordt ook getest met fietszitjes van bamboe en oceaan plastic. Voor de nieuwe verpakkingen voor de fietsstoeltjes is minder wegwerpmateriaal en minder inkt nodig en er wordt gebruik gemaakt van FSC-materialen.

Bobike soorten fietsstoeltjes

De uitgebreide collectie ondersteunt de happy & healthy lifestyle van Bobike. Of je nu een basis fietsstoeltje kiest of een wat luxere variant, er is voor iedereen een geschikt model, voor verschillend gebruik en voor verschillende gewichtsklassen. Bobike heeft voorzitjes voor kinderen tot 15 kg en fietsstoeltjes voor achterop tot een gewicht van 22 kg.

Welk fietsstoeltje past op mijn fiets?

Het model van de Bobike Go heeft een slank en stijlvol ontwerp en is gemaakt van dubbelwandig materiaal. Het heeft een 3-puntsgordel met Easy-Click gesp en een waterproof kussentje. De Bobike One biedt kinderen daarnaast ook een comfortabele zitting van waterafstotend materiaal en zachte, comfortabele schouderriemen. De meest luxe fietsstoel van Bobike is de Exclusive, speciaal ontworpen voor ouders die er graag op uittrekken. Het zitje is uitgerust met een luxe 5-puntsgordel met zachte covers. Het voorzitje heeft een stuurtje zodat je kind zelf actief kan meesturen. Heb je een groter kind dat al goed zelfstandig achter op de fiets kan zitten? Dan is de Bobike One Junior uitermate geschikt. Dit nieuwe junior zitje komt in het voorjaar van 2023 op de markt en is geschikt voor kinderen tot 35 kg. Alle modellen hebben voetensteuntjes die je zonder gereedschap kunt verstellen.

Benieuwd welk fietszitje en welke bevestiging het beste past bij jouw wensen en jouw fiets? En in welke trendkleuren deze fietszitjes leverbaar zijn? Neem een kijkje op de website www.bobike.com
Hier vind je ook informatie over helmen, de fraaie fietskar Bobike Trailer, regenhoezen en windschermen.

In samenwerking met Bobike.
Bekijk meer babyspullen

bobike fietsstoeltje
bobike fietsstoeltje
bobike fietsstoeltje
bobike fietskar
Bobike one eco mini

Bobike One Eco

Bobike Go Maxi

Bobike Go Maxi

Bobike exclusive mini

Bobike Exclusive Mini