CYBEX SPORTS kinderwagen

Cybex Zeno is een 4-in-1 multisport product waarmee je met je baby in ieder seizoen kunt joggen, rennen, fietsen en zelfs cross country skiën in de sneeuw.

Sporten na de bevalling

Hoewel de bevalling zelf de grootste workout van je leven is, voelen we na een paar maanden toch echt de behoefte om weer een beetje te gaan sporten. Er is één klein probleem, want waar halen we de tijd vandaan? Jezelf aankleden lukt soms niet eens voordat de dag voorbij is, laat staan dat je een uur kunt vrijmaken om te trainen. Cybex Zeno is ontworpen voor de actieve ouder!

Cybex Zeno voor activiteiten in de buitenlucht met je baby

De nieuwe Cybex Zeno is speciaal ontwikkeld voor ouders die een gezonde leefstijl nastreven en met hun kindje van de frisse buitenlucht willen genieten. De collectie bestaat uit de Cybex Zeno Avi renwagen en de Cybex Zeno, de multifunctionele wagen. Beide producten zijn speciaal ontwikkeld om te rennen of sporten en geïnspireerd door de ‘world of fashion’.

Stroller ontworpen voor het rennen en  joggen

De Cybex Zeno Avi is speciaal ontworpen om te hardlopen. Het zacht gevoerde tuigje heeft 5 klikpunten en zorgt ervoor dat je kind veilig vastzit. De stroller heeft een antislip handvat met een verstelbaar stuur. Dankzij de handrem met ‘speed control’ en band voor om je pols hoef je niet bang te zijn dat de wagen doorrolt. De zachte achtervering is speciaal ontworpen om met tempo over vlakke ondergronden te rennen. Zo sprint je zonder enig compromis je favoriete park- of stadsronde uit!

4-in-1 multi sport cabine

Met de unieke 4-in-1 multi sport Cybex Zeno heb je de vrijheid om in elk seizoen actief te zijn. Of je nu jogt in het park, fietst in de stad, of langlauft in de sneeuw, je kind kan met je mee. En dankzij het innovatieve ‘pull-behind’ ontwerp, kun je met de Cybex Zeno handsfree rennen. Om de beste prestatie en veiligheid uit elke sportmodus te halen, kun je gemakkelijk de hoogte van de cabine verstellen. Zo blijf je met Cybex Zeno grenzeloos sporten, zonder enige beperkingen.

Bekijk meer over de Cybex Sports op de site van Cybex
In samenwerking met Cybex.

Bekijk meer nieuwe babyproducten

cybex zeno
cybex zeno