Voor de stijlvolle en succesvolle xari lanceert mima een compleet nieuw thema: ‘around the world’ waarbij per land een special edition wordt uitgebracht.

Unieke kinderwagens, wereldwijd verkrijgbaar

Deze kinderwagens zijn dus uniek, maar deze modellen zijn wel wereldwijd verkrijgbaar. Met deze veelzijdige kinderwagen onderscheiden moderne ouders zich van alle andere merken en uitvoeringen!

Iconische mima London Black

De eerste in de reeks is mima London Black. Daarbij is mima uitgegaan van de iconische skyline van Londen, de zwarte taxi’s in het straatbeeld maar ook de populaire Londense ‘fashion scene’. mima xari London Black heeft een stedelijke look, maar straalt ook elegantie uit dankzij het neutrale kleurgebruik.

Luxe in chique zwart

Deze special edition kinderwagen heeft een Graphite Grey chassis en ook de PU leren duwstang, reiswieg, zitje en boodschappenmand zijn uitgevoerd in chique zwart. Voor een spannend contrast zorgen de accenten in Cool Grey. De bekleding voor de reiswieg is gemaakt van geweven London Grey stof. Er is ook een starterpack in de kleur London Grey beschikbaar bestaande uit een comfortabele seat pad en een matrasje voor de reiswieg.

Meer informatie vind je op mimakids.com

mima xari london black kinderwagen
mima xari london black kinderwagen
mima xari london black kinderwagen
mima xari london black kinderwagen
mima xari london black kinderwagen