minifabriek

Weer zin en energie in een mini-beurs? Meer dan 50 merken van de Minifabriek staan te trappelen om inkopers en geïnteresseerden weer te ontmoeten en te horen hoe het gaat. En natuurlijk om al het nieuwe moois te laten zien. Want niemand op de Minifabriek heeft stil gezeten. Samen wil de Minifabriek weer doorpakken en vooruitkijken.

Nieuwe merken en collecties op de Minifabriek

Nieuwe kleuren, nieuwe stijlen, nieuwe materialen, nieuwe producten, nieuwe merken en collecties op de Minifabriek. Met aanbod in de categorieën babyverzorging, accessoires, gift, hardware en babykleding. Meer dan de moeite waard dus. En dan kan iedereen alles weer ouderwets zien en voelen.

Wanneer en waar vindt de Minifabriek plaats?

In de maanden juni, juli, augustus en september is Minifabriek elke maandag geopend en daarbij worden er op 2 momenten XL events georganiseerd waar ook een aantal gastexposanten aan meedoet:

Minifabriek XL: 4-5-6 juli
Minifabriek XL: 12-13-14 september

Parkeren en afspraken

Je kunt gratis parkeren aan de Badhuisstraat 18 in Roosendaal. Voor drankjes en hapjes wordt gezorgd. Bij de Minifabriek wordt op afspraak gewerkt, boek snel je tijd/datum via [email protected] Ook houdt iedereen zich aan de RIVM maatregelen; 1,5 meter afstand en mondkapje.

De deelnemende merken aan de Minifabriek zijn:

JeP! Agenturen, Mrs Jansen Agency, Kidzpiration, Snoozebaby/Riffle, Fresk, Koeka, Happy Baby.

Bekijk meer beursnieuws

minifabriek

Fresk

minifabriek

Mrs Jansen Agency

minifabriek

Koeka

minifabriek

Kidzpiration

minifabriek

JeP! Agenturen

minifabriek

Snoozebaby/ Riffle