mommy bag signature

Sinds Childhome de Mommy Bag lanceerde in 2016, werd de tas een icoon voor mama’s  en mama’s to be wereldwijd. De tas is superhandig en fashionable en draagt een uniek Belgisch design. Door de ruime afmetingen van de Mommy Bag (55 x 30 x 40 cm) kunnen alle spulletjes voor mama en kind(eren) eenvoudig worden opgeborgen en meegenomen.

Ideale verzorgingstas

De Mommy Bag is de ideale tas om te gebruiken als verzorgingstas, luiertas en ziekenhuistas maar ook als reistas, sporttas of weekendtas! Door de jaren heen werd de collectie verder uitgebreid met tassen voor het hele gezin zoals de Family Bag, de My First Bags voor kids en Daddy Bag voor papa’s. Nieuw is de Mommy Bag Signature Collection. Deze nieuwe lijn biedt alle vertrouwde kenmerken van de originele tassen, gecombineerd met een nieuw, trendy design. De lancering begin 2023 werd meteen een groot succes.

Family Club: eerste unisex rugzak

De Signature Collectie wordt gekenmerkt door stijlvolle canvas riemen en prachtige PU-lederen details. Deze Mommy & Family Bags zijn beschikbaar in 5 trendy kleuren: offwhite, terracotta, indigo, groen en zwart. Met Family Club introduceert Childhome het nieuwste lid van de Signature-collectie en de allereerste unisex rugzak in de collectie voor volwassenen. Geschikt voor papa, mama en grootouders om stijlvol op stap te gaan. Family Club is de rugzak voor de hele familie!

Veel opbergruimte en accessoires

Deze functionele en trendy tas biedt alle opbergruimte en accessoires die een modern gezin nodig heeft. Uitgerust met twee grote vakken en negen kleinere vakken biedt deze tas ruimte voor alle essentials: van natte doekjes tot fopspenen, zelfs sleutels en portemonnee vinden er een plaatsje. Twee isothermische vakken houden drinken en snacks fris gedurende een uitstap en natuurlijk is ook het verschoonmatje inbegrepen. Met de wandelwagenhaken en trolleybanden zet je de tas makkelijk aan de wandelwagen of bagage vast. Perfect voor alle familie-uitjes, groot of klein. Family Club is beschikbaar in offwhite, groen en zwart.

Over Childhome

Met zijn Belgische roots, creëert Childhome sinds 1985 stijlvolle interieurs en maken ze trendy reizen mogelijk voor ouders en hun kleintjes. Kinderstoelen, luiertassen, meubilair, decoratie, textiel, … Childhome biedt het allemaal en nog veel meer!
Lees meer op childhome.com

Bekijk meer nieuwe babyspullen

mommy bag
mommy bag