mushie

We kennen de mooi vormgegeven artikelen van Mushie, zoals serviezen, placemats, slabben, fopspeenhouders en speenkettingen. Mushie staat bekend vanwege hun keuze voor duurzame materialen en een zacht kleurenpallet. Nu is de collectie uitgebreid met Lovey Blankets, Knitted Blankets en Milestone Cards.

Mushie Lovey blankets

Mushie’s Lovey Blanket is een schattig, knuffelig en kalmerend dekentje waaraan een speeltje is bevestigd. Dit dekentje brengt comfort en veiligheid en stimuleert de zintuigen van een kleintje. De dekentjes zijn praktisch voor thuis maar ook handig voor onderweg in kinderwagen, buggy of autostoel. De Lovey Blanket is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en 2 verschillende designs. De Lovey dekens zijn gemaakt van 100% organisch katoen en ze blijven zacht, wasbeurt na wasbeurt.

Mushie Knitted blankets

De gebreide dekens van Mushie zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en ze zijn warm, ademend en ongelooflijk zacht om aan te raken. Ze bewijzen hun dienst bij elk weertype. De dekentjes (80 x 100 cm) hebben de perfecte maat voor gebruik in kinderwagens en wiegjes en zijn een geweldige aanwinst voor de kinderkamer of een picknick. Verkrijgbaar in verschillende breipatronen en kleuren.

Mushie Milestone cards

Mushie’s Milestone Cards kunnen worden gebruikt om de belangrijke gebeurtenissen in het leven van een baby vast te leggen: van de komst van de baby tot wanneer de baby één jaar wordt. De kaarten blijven zo altijd een mooie herinnering aan de eerste weken en maanden van het leven van een kindje en helpen ouders het verhaal van hun baby te vieren en te delen. Deze Milestone Cards zijn prachtig geïllustreerd met verfijnde aquareltekeningen en ze kunnen dubbelzijdig worden gebruikt. De lieflijke tekeningen lenen zich goed voor diverse fotomomenten, op de andere zijde is ruimte voor het maken van notities over deze bijzondere tijd.  Verkrijgbaar als set met 16 unieke mijlpaalkaarten.

Bekijk meer op mushie.com
Bekijk meer nieuwe babyspullen

mushie
mushie
mushie